ale ni huja, banana nie będzie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ten przedstawiciel naczelnych ma niepofałdowaną korę mózgową.
małpa nie wie, że chodzi o grubość frakcji mielonki w tych "zadaniach". Wpierdolenie chochli byle czego nie spowoduje, że się udusisz. Cynamon jest drobno mielonym lekkim pyłem każde otwarcie paszczy powoduje sztachnięcie się nim co nasila kaszel i koło się zamyka.
Miliard filmów z nieudanymi zakładami, ale i tak powstaną kolejne.
Za 1000000 lat w międzygalaktycznym internecie wciąż będą pojawiać się nowe, 7-wymiarowe filmiki z krztuszącymi się debilami z całego wszechświata.
Za 1000000 lat w międzygalaktycznym internecie wciąż będą pojawiać się nowe, 7-wymiarowe filmiki z krztuszącymi się debilami z całego wszechświata.
ejj !! nie liczy się bo rozsypał !
Zanim włączyłem filmik myślałem,że dzikus połamał sobie palucha
ale łyżka adekwatnie wielka do paszczy. Bo mudzyny nie maja ust i spokojnie może przyjąć porcję z łopaty.
ryczy jak zarzynana świnia
Kurwa ale ja jestem naiwny. Jak przeczytałem "małpa podjęła wyzwanie" to myślałem że do pracy poszedł.
Ale zbladł :O
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów