📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
co ty chcesz starych wilków na gumowe kaczki nabrać? ...widać, że na przyspieszeniu
druga sprawa na przyśpieszonym śmigasz a trzecia sprawa kurwa pytam sie gdzie głos
Ogólnie dobry materiał ale spierdoliłeś piwka nie będzie
druga sprawa na przyśpieszonym śmigasz a trzecia sprawa kurwa pytam sie gdzie głos
Ogólnie dobry materiał ale spierdoliłeś piwka nie będzie
I to jest doby materiał? No ja, pierdole ktoś drażni zwierze zamknięte w klatce. Znajdź jeszcze film jak dzieci topią dżdżownicę w kałuży....
jest wkurwiona, bo widzi co się dzieje i chce spierdolić za granice, ale jest zamknięta w klatce
Ale kurwa zawód.. człowiek wchodzi na sadola, czyta tytuł, filmik się jeszcze nie załadował i pierwsza myśl " pewnie jakiś jebany czarnych marnuje jedzenie" a tu kurwa co? Zwykła jebana mała w zoo.. co to się dzieje?
sam masz adhd kurwa to jest normalny przedstawiciel rasy czarnej zwanej asfaltami i prosze bez rasistowskich żartów !
Filmik nie jest przyśpieszony, ta małpa jest serio pierdolnięta i na youtubie jest z nią więcej filmów
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów