📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Cieszta sie ze te nasze blade powyjechali do holangji
Maj Nyga wszedł i odjebał białego tez mi coś... należy mu sie za lata niewolnictwa jego małpich przodków :|
Czego to się nie zrobi dla kilku minut w internetach albo ciezkie schorzenie umyslowe a tu ewidentne widać schizoflodzie
XTralala napisał/a:
Czego to się nie zrobi dla kilku minut w internetach albo ciezkie schorzenie umyslowe a tu ewidentne widać schizoflodzie
XTralala napisał/a:
tu ewidentne widać schizoflodzie
jebnij się w łeb świeżaku
przydaloby sie jakby ktos tlumaczyl te nie polskie filmiki bo ciekawy jestem o czym on pierdoli
O skurwysyn jebany...
jakby ci w sklepie mieli broń to by się obronili
Rudnicki napisał/a:
Sam się jebnij w łeb. Co on złego powiedział?
To ze jest to poprostu czarnuch i również nie spodziewałem się innego zachowania bardziej obstawiałem ze wypierdoli do gościa za kasa a będąc stałym gościem od lat na naszej kochanej stronie nauczyła mnie doświadczeniem;)
murzynek bambo w ameryce mieszka
gloka skradzionego ma ten koleżka
chodzi po mieście i strzela całe ranki
zabija ludzi
koniec czytanki
gloka skradzionego ma ten koleżka
chodzi po mieście i strzela całe ranki
zabija ludzi
koniec czytanki
Na wojne takiego czarnucha , srał by po gaciach i by juz nie byl taki rozspiewany.
Rodzi się to. Leci na socjalu cała jego rodzina od strony matki - bo ojca nie zna. Bierze od urodzenia od państwa pieniądze, potem zachowa się tak jak kultura i tradycja nakazuje i resztę życia spędzi znów na koszt państwa.
Mówiąc na koszt państwa oczywiście mam na myśli podatników.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Mówiąc na koszt państwa oczywiście mam na myśli podatników.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów