Codzienność amerykańskiej szkoły
Codzienność amerykańskiej szkoły
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Widziałem to dzisiaj z kilkoma sekundami więcej na końcu - porażające, że zglebowali ofiarę a napastnika bali się kurwa nawet szarpnąć bo czarny....
Bo to w NjuJorku się dzieje - tam lewactwo wyprało mózgi wielu ludziom i się boją medialno-społecznej nagonki. Nikt się nie ośmieli nawet wskazać palcem na murzyna z kosą/bronią palną, gdy grabi lub zabija inną osobę. Na południu nikt by się nie bawił w kotka i myszkę z murzynem, tylko humanitarnie dostałby kilka razy z dziewiątki ¯\_(ツ)_/¯.
Widziałem to dzisiaj z kilkoma sekundami więcej na końcu - porażające, że zglebowali ofiarę a napastnika bali się kurwa nawet szarpnąć bo czarny....
Link do materiału, bo sądzę, że to bzdura
GeorgeHarvey1, dziwna jest twoja rola na forum, starasz się zohydzać wszystko co zachodnie. Nie twierdzę, że jest tam cacy, bo nie jest, jednak... Na forach np. Interii, od jakiegoś czasu ruSSka swołocz produkuje się, by zniechęcić nas do Niemców i USA- nas to za dużo powiedziane, miałem na myśli Polaków. Pytanie o twoje działanie, czym jest podyktowane?
Od kiedy prawdziwego Polaka trzeba zniechęcać do niemców, coś ci się pojebało ...kurwa kto normalny siedzi na forum interii
Od kiedy prawdziwego Polaka trzeba zniechęcać do niemców, coś ci się pojebało ...kurwa kto normalny siedzi na forum interii
Ty siedzisz na pravda.ru
GeorgeHarvey1, dziwna jest twoja rola na forum, starasz się zohydzać wszystko co zachodnie. Nie twierdzę, że jest tam cacy, bo nie jest, jednak... Na forach np. Interii, od jakiegoś czasu ruSSka swołocz produkuje się, by zniechęcić nas do Niemców i USA- nas to za dużo powiedziane, miałem na myśli Polaków. Pytanie o twoje działanie, czym jest podyktowane?
Bardzo chętnie wstawię podobny filmik z Polski , tylko jest mały problem- nie ma takowych. Może dlatego , że nie ma w Polsce 13% czarnej mniejszości popełniającej 60.4% ciężkich przestępstw i niemal 90% gwałtów , więc i prawdopodobieństwo nagrania jest mniejsze? Jeśli chcesz źródło to sprawdź table 43 FBI statistics albo gove.uk/crime by ethnicity. W krajach UE statystyki tego typu nie są dostępne. Ciekawe dlaczego. Mała rada-rusz najpierw mózgiem zanim zaczniesz kogoś od ruskich onuc wyzywać.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów