Trzeba rozruszać kumpli na dzielnicyliveleak.com/view?i=f79_1382119480
źródło:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
czarna sprawa
Jak już to humor ma czarnego
Ciekawe komu grzebień zajebał.
Czarni w Stanach są inni niż w Europie. Wie to każdy kto troszkę dłużej siedział poza swoim polskim zaściankiem. W USA czarni potrafią się śmiać ze swojej "czarności" i są świadomi swojego pochodzenia, dziedzictwa i tego jak są postrzegani. Europejscy czarni się nie asymilują ze społeczeństwem i nie chcą się asymilować z białymi, nikt się nie przyzna że znaleźli się w w Holandii, Anglii czy Belgii dlatego że przypłynęli na dmuchanym pontonie z Afryki. Każdy się oburza jak biali mówią i piszą że wczoraj w Afryce ci murzyni strzelali do siebie z AK47 i podpalali się żywcem, a dzisiaj udają wielkich cywilizowanych ludzi...
ustawione, ale spko żart
Reakcja wynika z doświadczenia lub przekonania.
Jak grupa uchodźców z Czeczenii siedziała na dworcu kolejowym w Lublinie (chyba) i nagle nad niebie pokazał się samolot pasażerski to większość dzieci się popłakała i pochowała pod ławki.
Jak grupa uchodźców z Czeczenii siedziała na dworcu kolejowym w Lublinie (chyba) i nagle nad niebie pokazał się samolot pasażerski to większość dzieci się popłakała i pochowała pod ławki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów