📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Sriw! to prosaki
Halman napisał/a:
na jajach to masz HIV
Nie uprawiam primitywnego sexu, wkładanie komuś organ przeznaczony do oddawania moczu jest obrzydliwe primitywne
Zbysław napisał/a:
Nie uprawiam primitywnego sexu, wkładanie komuś organ przeznaczony do oddawania moczu jest obrzydliwe primitywne
a gówno mnie obchodzi co ty sobie wpychasz do dupy, bylebym nie musiał tego oglądać...
Up chyba ty to robisz ja nie, Tak robią zwierzęta
Wyszukajcie sobie "monkeypox NFI tabletop" w góglu i zobaczycie, że to jest scenariusz gry planszowej z zeszłego roku, w którym wytyczono datę wybuchu epidemii małpiej ospy na 15 maja 2022. Naiwniacy.
Up czyli koniec wojny tera będzie ospa jupi
W Belgi, po festiwalu pojebańców seksualnych, festiwalu fetyszystów był tak zwany outbreak. Generalnie z tego co wiem, to musi dojść do wymiany płynów. Także jak nie będziecie się walić z jakimś nigrem, ani wymieniać z nim śliny, powinno być ok.
wykop.pl/link/6667409/szczepienia-przeciwko-ospie-malp-moga-byc-oferow...
Zbysław napisał/a:
Też zakładasz hełm do zbliżeń jak w człowieku demolce?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów