Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie bezstresowe wychowanie jest tu winne, tylko debil który je sprzedał masom i wmówił wszystkim, że każdy się nadaje na takiego rodzica. Bezstresowe wychowanie wymaga pracy, czasu i wysiłku i jest skuteczne jak mało które. Problem w tym, że większość społeczeństwa to było które nie chce poświęcać czasu, nie chce wkładać wysiłku i nie chce dokładać sobie pracy. Do tego jest za głupie, by dziecku cokolwiek tłumaczyć. Większość społeczeństwa stać na przylanie paskiem i na tym etapie zakończenie wychowania. Kiedy eliminujemy z tego równania pasek to już nic kurwa przy dziecku nie robią. Nie wińcie metody, wińcie baranów którzy wmawiają ją masom.
Dokładnie! Szeroko rozumiane bezstresowe wychowanie to całkiem dobra metoda wychowawcza. Niestety w opinii publicznej zostało to mocno zniekształcone, przedstawione jako brak jakiejkolwiek ingerencji fizycznej i szereg ustępstw psychicznych.
Powinni wprowadzić jakieś testy zezwalające na posiadanie dzieci, a reszta społeczeństwa podwiązana. Problem z przeludnieniem rozwiązany, problem z baruchami rozwiązany, rodziny które nie są wstanie wyżywić 3 dzieci a posiadają 8 ROZWIAZANY... Ale zaraz podniósłby się motłoch i krzyczał o wolności
Tak, i po trzecim pokoleniu państwo się wyludnia, bankrutuje i znika z map świata. Normalnie jesteś geniusz.
No chyba że tą prawo wprowadzić w krajach 3go świata. W takim wypadku chętnie posłucham jak byś to wprowadził?
Mają swoich wyzwolonych niewolników. Ja wiem, że to swego czasu była darmowa siła robocza ale czemu nikt wtedy nie pomyślał o tym co się stanie jak potomkowie tych bambo złapanych w siatkę na plaży się wyzwolą? Przecież ta rasa jest najbardziej zacofaną rasą na świecie! To było logiczne, że się nie zasymilują
Niezupełnie nikt o tym nie pomyślał. W opinii "pokolenia rewolucyjnego" USA, niewolnictwo miało być z natury "ewolucyjne"-tzn. zanikać z czasem, gdy nie będzie potrzebne. Np. Tomas Jefferson postulował stopniową emancypacje Murzynów, a także by osiedlać ich na terenach poza terytorium Stanów-ich miejsce zajmować by mieli biali.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów