📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cóż, tu trzeba dwa wychowawcze strzały... obu osobnikom. Kolejność raczej dowolna.
animal3 napisał/a:
dwie małpy z czego jedna na smyczy , piękny widok
Piękniejsze byłby tylko jakby po wytruciu leżały truchła
Siat de fak ap, dziwne że nie posądzili go o rasizm. Serio tak na poważnie to powinno się zrobić sklepy tylko dla białych i dla kolorowych. Z tego gówniarza nic pożytecznego nie wyrośnie i pewnie za kilka lat trafi do pudła, lub zostanie zastrzelony przez białego policjanta i w mediach będzie znowu akcja dindu nuffin.
Gdyby dzieciak dostał w tej sytuacji porządnie w ryja i matka profilaktycznie dostała jeszcze mocniej, to może dałoby się młodego uratować. Niestety bezstresowe wychowanie zrobi z niego kryminalistę.
Gdyby dzieciak dostał w tej sytuacji porządnie w ryja i matka profilaktycznie dostała jeszcze mocniej, to może dałoby się młodego uratować. Niestety bezstresowe wychowanie zrobi z niego kryminalistę.
W takich przypadkach aborcja powinna być dozwolona nawet do 12 roku życia.
SpeedyG napisał/a:
Z tego gówniarza nic pożytecznego nie wyrośnie i pewnie za kilka lat trafi do pudła, lub zostanie zastrzelony przez białego policjanta.
Statystycznie ma >90% szans, że zostanie zastrzelony przez innego dindu nuffina.
Fakty nie są rasistowskie. Fakty to fakty.
Ale i tak będą pierdolić #BlackShitMatters, He dindu nuffin, He a good boi, white privilege... bla bla bla.
wkurwiają mnie takie zachowania gdy dzieci robią rozpierdol w sklepach a rodzice biernie się temu przyglądają, niemniej te dwa murzyny to już dzungla
Mają swoich wyzwolonych niewolników. Ja wiem, że to swego czasu była darmowa siła robocza ale czemu nikt wtedy nie pomyślał o tym co się stanie jak potomkowie tych bambo złapanych w siatkę na plaży się wyzwolą? Przecież ta rasa jest najbardziej zacofaną rasą na świecie! To było logiczne, że się nie zasymilują
pysk jednej i drugiej by sie nalezało, nawet dziecko trzeba bic by wiedziało że tak sie nkie robi bo dobrym słowem nic sie nie wskóra
Nejm napisał/a:
Mają swoich wyzwolonych niewolników. Ja wiem, że to swego czasu była darmowa siła robocza ale czemu nikt wtedy nie pomyślał o tym co się stanie jak potomkowie tych bambo złapanych w siatkę na plaży się wyzwolą? Przecież ta rasa jest najbardziej zacofaną rasą na świecie! To było logiczne, że się nie zasymilują
Czarny nie miał duszy, nie mógł wchodzić do kościoła, można było (w mniemaniu białych) zabić bez grzechu niczym prosiaka, jak taki statek szedł na dno to ratowała się jedynie załoga nie "towar", upchani byli jak żydzi w wagonach i niejednokrotnie nie dożywali nawet lądu z powodu braku wody czy nawet tlenu. To były takie "małpy" do służenia białym. Kto kurwa wtedy zakładał, że jakiś idiota za kilkaset lat ich powypuszcza?
Pewnie zostane zjechany ale tu widze głównie wine lewackiego spierdolenia umysłowego które ogarnęło cały zachodni świat. Nie żebym bronił małp ale tu niestety wine ponosi "bezstresowe wychowanie" które lewica wprowadziła siłą pod groźbą srogich kar. Czarna mama ma racje - jakby uderzyła dziecko albo szarpneła to wielce prawdopodobne żeby jakaś lewacka spierdolina zadzwoniła gdzie trzeba i czarna mama miała by przewalone.
I nie, nie są to teorie spiskowe. mam w robocie skrajną lewaczke, fanatyczke tvn-u i gazety wyborczej. i ona z dumą opowiada jak dzwoni na policje za każdym razem gdy widzi że na ulicy jakaś kobieta trzepnie w dupe swoje rozwydrzone dziecko.
I nie, nie są to teorie spiskowe. mam w robocie skrajną lewaczke, fanatyczke tvn-u i gazety wyborczej. i ona z dumą opowiada jak dzwoni na policje za każdym razem gdy widzi że na ulicy jakaś kobieta trzepnie w dupe swoje rozwydrzone dziecko.
a co innego z małej za parę lat może być jak nie crackwhore in neighborhood
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów