📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
KebabRemover napisał/a:
przecież w polsce to samo.. haha śmieję się od paru lat z tego, może to co mówię teraz za pare lat stanie się znowu ogólnopolskim trendem i dziki trener nawet o tym filmik nagra jak już nie raz było że nagle jakiś truizm zauważony przeze mnie 5 lat temu staje się top 10 na youtube bo dziki trener o tym powiedział xD. wy nie widzicie że łatwo można przyrównać filmiki/akcje odjebywane przez czarnuchów w usa do filmików/akcji odjebywanych przez "sebixów" w polszcze? a ogólnie biali w stanach zupełnie inny poziom niż biali w polszcze, a biali w polszcze podobny poziom co czarni w stanach? kiedy wy to zauważycie? xD
W czym ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów