📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Brakuje Czubówny w tle.
Niebezpiecznie jak na Białorusi ale nagrywają nie zważając na nic.
Do gazu gówniarstwo.
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Jaki dumny z bycia bezmógim kurwiem czarnuszek! Jakaż duma rozpiera to czarne dresiarstwo z bycia patologią i napierdalania kogokolwiek! Jacyż oni dumni z bycia czarnym worem wypełnionym pozbawionym wszelkich komórek mózgowych gówniakiem! Pozwólmy im na połączenie się ze swoim jestestwem w szambie i topmy wszelkie czarne chujostwo w ekstrementach! Ja wiem.... to ciężka harówka by zaciągnąć takiego dopakowanego bo miał czas, bo przecież nie pracuje czarnuszka... ja wiem, że będzie się bronił i próbował skakać po głowie i dlatego najpierw trzeba mu pierdolnąć półkilowym młotem w pusty łeb... ja wiem... człowiek się o to gówno pobrudzi... ale robisz to dla tych swoich sąsiadów... niewdzięcznych ludzi, robisz to dla białych, plaskatych kurew co to za kutangami ganiają za granicami, robisz to też dla kurw politykami zwanymi, a tak naprawdę tępymi kutasami będącymi, robisz to dla pojebanej pani Joli z mięsnego, co ojebałaby i chuja ciapatego byleby je starczało do pierwszego, za tych gówniaków co od tygodnia mają konta na sadisticku i boli ich ryj, dupa i nogi od oglądania tego co się dzieje na hardzie. Zrób to dla nich, dla nas, dla siebie... bądź bohaterem we własnym domu i na własnym koncie na sadolu... tylko pamiętaj jedno! Dobre filmiki bez ucinania, ujęcia by było widać wszystko, telefon trzymany bokiem by był widok szerokokątny, a nie jak kuerwie od gejfonów do nagrywania telefon zawsze pionowo by każdy rozpoznał, że to jebane jabuszko... Nagrywaj jak rozkurwiasz to gówno... a wirtualnego browara dostaniesz niejednego, a jak zajebiesz gównojebusa czarnego kolejnego... zgłoś się do mnie to dostaniesz piwa domowego
Ja
Najki, arbuz, kejefsi
zastosowałem tą dietę nawet w kosza zacząłem grać
A dalej mam 14 cm na baczność, ta dietę to fejk
zastosowałem tą dietę nawet w kosza zacząłem grać
A dalej mam 14 cm na baczność, ta dietę to fejk
Co ten czarnomózgi zjeb Chciał osiągnąć tym filmikiem, bo chyba nie to że jest fajny?
przecież w polsce to samo.. haha śmieję się od paru lat z tego, może to co mówię teraz za pare lat stanie się znowu ogólnopolskim trendem i dziki trener nawet o tym filmik nagra jak już nie raz było że nagle jakiś truizm zauważony przeze mnie 5 lat temu staje się top 10 na youtube bo dziki trener o tym powiedział xD. wy nie widzicie że łatwo można przyrównać filmiki/akcje odjebywane przez czarnuchów w usa do filmików/akcji odjebywanych przez "sebixów" w polszcze? a ogólnie biali w stanach zupełnie inny poziom niż biali w polszcze, a biali w polszcze podobny poziom co czarni w stanach? kiedy wy to zauważycie? xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów