Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 39 minut temu
📌 Wojna domowa w Syrii 2024 Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-16, 1:00
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:10
Małpie igraszki
Marian_Koniuszko • 2024-12-10, 19:14
Mokebe zaczepia i żartuje sobie z białego człowieka:

A później łkanie i oburzenie, że się taki udusi pod kolanem...

Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jankol 2024-12-10, 21:56
Urwało końcówkę?
Zgłoś
corpo_kills_me 2024-12-10, 22:41
Gupi murzyn.
Zgłoś
PentagramOdDiabła 2024-12-10, 22:42 4
kubaska5 napisał/a:

Ten pan przygnieciony do asfaltu był karany za napady z bronią w ręku za kradzieże samochodów za posiadanie broni palnej i za pobicie własnej dziewczyny
I co teraz mi powiecie

Za to ten policeman co go przygniata dostał 22,5 roku.
Zgłoś
siewie 2024-12-10, 23:09
Ja bym mu od razu bez dyskusji zajebał zapobiegawczo prawy lewy mavashi malpa by zaczęła tańczyć na chodniku i jeszxze bym mu z 20 razy poskakał po głowie i do widzenia a ten białas się tak pierdoli widać że cipa
Zgłoś
metyoo 2024-12-10, 23:29 4
Geraldinio napisał/a:

Nikomu krzywdy nie zrobił, rozbawił mnie, niezłe aktorstwo, wkurwił prawackich prymitywów, same plusy, browarek leci.

więc lewaku idź mu obciągnąć!
każdy taki żartowniś powinie wyłapać taką lepę na ryj, że odbiłoby mu się zeszłotygodniowym obiadem i odechciało takiego śmieszkowania, jebani pranksterzy!
Zgłoś
Black_Hole 2024-12-11, 0:23 1
lysymisio6969 napisał/a:

ogarnąłbym konkretnie takiego chjua.. tylko jak go rozpoznać.. wszyscy murzyni są dla mnie tacy sami..

Bierz do buzi jakiegokolwiek potem nam opowiesz jaki ci wchodził
Zgłoś
Rangraf 2024-12-11, 0:43
I wreszcie jakiś czarny humor, co działa na białą rasę. Brawo. Myślałem, że nigdy tego nie napiszę.
Zgłoś
lysymisio6969 2024-12-11, 1:05
Black_Hole napisał/a:

Bierz do buzi jakiegokolwiek potem nam opowiesz jaki ci wchodził

najlepiej wchodzi w czarną dziure...
Zgłoś
małpa-bez-banana 2024-12-11, 3:51
kubaska5 napisał/a:

Ten pan przygnieciony do asfaltu był karany za napady z bronią w ręku za kradzieże samochodów za posiadanie broni palnej i za pobicie własnej dziewczyny
I co teraz mi powiecie

Że podczas sekcji zwłok jego żyły były zawalone narkotykami co zakłócało przepływ krwi, węzły chłonne były powiększone a wisienka na torcie było to ze miał koronę. Wiec można powiedzieć ze kolano skróciło mu cierpienie i umarł by i tak z powikłań schorzenia jakie miał

[ Dodano: 2024-12-11, 03:55 ]
corpo_kills_me napisał/a:

Gupi murzyn.

To bardzo zabawne. Murzyni są ofiarami swojego losu, tak jak statystycznie pechowiec ma mniejsza szanse na wygrana niż osoba która ma szczęście tak Murzyni są niewolnikami swojej własnej historii bo nawet gdy zostali wolni i maja równe prawa jak biali nadal są postrzegani przez pryzmat historii jako gorsi słabsi i głupsi co nie zostało nigdy potwierdzone przez żadne badania na organizmach murzynów
Zgłoś
Szczurosaw 2024-12-11, 7:13
Jak na razie biały człowiek na filmiku pokazał ze jest głupszy od małpy
Zgłoś
Apages 2024-12-11, 9:57
To jest standardowy chwyt,stosowany przez policje całego świata!W Polsce stosuje go nawet straż miejska!W ameryce-albo to był wypadek przy pracy albo...celowa lewacka mistyfikacja-prowokacja,a osądzony i głośno skazany policjant- żyje sobie,ze zmienioną tożsamością i zoperowaną twarzą,gdzieś w drugim końcu ameryki..

Zgłoś
T... 2024-12-11, 10:20
Myślałem że czarne małpy potrafią tylko gwałcić i rabować, a ten tutaj koczkodan, jest nawet zabawny. Ale ten gruby burak to jest chyba najgłupszym tłuściochem na całym świecie.
Zgłoś
Małpkiskaczą 2024-12-11, 12:52 1
Hajzenberg napisał/a:

Hitler wróć i zrób z murzynami to co z żydami

większość sadoli z chorobą daltonizmu to by mogła zasilić pierwszą linie ss - te samą która praszczurów sadoli stawiała pod mur.. No ale po co pamietać o historii czy j.ą czytać, przecież w sadolowej piwnicy tego nie uczą, tylko małpich odruchów. Tak, są dobrzy murzyni, dobrzy ukraincy, dobrzy niemcy i dobrzy allahy. Dobrze , że macie kłodkę na dzwiach do piwnicy bo strach was wypuścic pojebańcy ;D
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-12-11, 18:20
Jebać pranksterów. Równo, wszystkich ras i narodowości.
Zgłoś
elim 2024-12-11, 19:09
Nawet śmieszne, wredne, ale śmieszne.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem