📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Po chuj on goni te małpy przeciesz one są inteligentniejsze od niego ....
rayner1790 napisał/a:
jest małpa i brudny hindus, kup okulary
Zwinny ten brudny hindus. Tak skakać po dachach.
Oczopląsu można dostać na początku filmu. Wszędzie małpy.
to że czarnuch są głupsze od małp to już zostało naukowo potwierdzone, ale że hindusi tez są większymi debilami niż małpy to się nie spodziewałem. Wielokrotnie na tym portalu oczywiście udowodnili że są debilami, ale że są głupsi nawet od małp....
Halman napisał/a:
tu masz małpkę jak traci (chyba) ojca na zakupach...
Na reddit piszą, że zginął uzbrojony 16-latek, który chciał obrabować sklep, ale sprzedawca był szybszy...
Za to na udostępnionym przez Ciebie nagraniu widać jeden z nielicznych przykładów, że czasem czarny jest ojcem, ten to nawet swoje dziecko osłania.
Jak to mówią: wyjątek potwierdza regułę
gixi napisał/a:
Za to na udostępnionym przez Ciebie nagraniu widać jeden z nielicznych przykładów, że czasem czarny jest ojcem, ten to nawet swoje dziecko osłania.
To leć !!!! Może też trafisz odpowiedniego murzyna na ojca swojego dziecka
Czuję jakiś wstręt do małp. Nienawidzę tych stworzeń. Gdybym mieszkał w Indiach, to naparzenie z wiatrówki do tych gówien byłoby moją rozrywką.
Makakowe judo. Rzut przez bark.
takie fajne czworonogi uddpiaja ciasapatego jakie to miłe Fajne ,jestem po lampie wina
nie pod tym filmem napisałem adfmin do cholery gdzie tu menu debily
dobra banuj czuje ona
nie pod tym filmem napisałem adfmin do cholery gdzie tu menu debily
dobra banuj czuje ona
jebać_w_dupę_pis napisał/a:
to że czarnuch są głupsze od małp to już zostało naukowo potwierdzone, ale że hindusi tez są większymi debilami niż małpy to się nie spodziewałem. Wielokrotnie na tym portalu oczywiście udowodnili że są debilami, ale że są głupsi nawet od małp....
Nie należy wyrabiać sobie zdania na temat świata na podstawie filmików z sadola...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów