Koko ma porządny majcherek ale co z tego? W GB sądownictwo jest podobnie spierdolone jak u nas. Tylko, ze u nas 85% to różowe kurwy, 2-3 pokolenie komuszych ścierw, spolegliwych wobec sowieckiego terroru. W GB to naturalizowane Latiszje i Praszany, których rodzice srali w kucki do rynsztoka w Nairobi albo Mumbaju. Dzieci dostawały stypendia na czarny ryj i bonusowe punkty na uczelniach, więc pokończyli Oxfordy i Cambridge. Niby inne ale i tu, i tu, to czerwone spierdoliny, które ponad zdrowy rozsądek i prawo, stawiają układy towarzyskie i schlebianie mainstreamowi. Koko dostanie kilka miesięcy pierdla w luksusowych warunkach, które pewnie będą znacznie bardziej komfortowe niż jego śmierdząca, brudna, komunalna nora. Spotkałem kiedyś gościa, który siedział kilka lat w GB. Kręcił jakieś lody z samochodami… nie ważne. Poza setkami śmiesznych historii o życiu w brytyjskim więzieniu, facet miał pamiątkę. Taką pogiętą, wyświechtaną kartkę-wydruk z exela. Dwutygodniowe menu dla osadzonego. Siedząc w pierdlu mógł sobie zaznaczać krzyżykami (bo miał kilka opcji dziennie do wyboru), co ma ochotę zjeść. A to jakiś Steak Pie, a to Spegetti Bologniese. Co ciekawe, codziennie mógł nawet wybierać z kilku deserów: lody, galaretka albo placek z owocami. Tak, że Koko nie będzie miał źle…
Tez znam co tam siedzieli i potwierdzam info. Więzienie tam jak hotel 2 gwiazdki w pl. O ile nie trafisz do kolorowych na Bedford tam jest już gorzej. Sam udało mi na tyle najebac że obudziłem się na dołku i nie wierzę. Ruda laseczka przez klapę pyta kawa, herbata,,? Cukier ile ? Mleko? Pełna profeska. Może i tam nie noszą zwykle chodnikowce broni ale są tak wyszkolenie, że takiego bambino z maczeta składają w 2 sec.
Powinni schować ten nóż głęboko w małpiej dupie.
tak pieknie się pioenka zaczęła, i musieli to spierdolić jakimś jęczeniem
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów