📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Świat jest dziwnym, popierdolonym i chaotycznym miejscem, cieszę się, że w mojej ojczyźnie- Polsce jest katolicko-konserwatywny zaścianek.
Ronoaro napisał/a:
- Polsce jest katolicko-konserwatywny zaścianek.
To też nie dobrze . Katolscy fanatycy są gorsi od tych małp na filmie.
edek_kotek napisał/a:
To też nie dobrze . Katolscy fanatycy są gorsi od tych małp na filmie.
nie ma nic gorszego od małp.
Jak oglądam te filmiki z Hamberyki to zastanawiam się, czy istnieją tam jeszcze jakieś firmy ubezpieczeniowe czy już wszystkie ogłosiły upadłość.
Tam ciągle coś czarnuchy i tęczowe pedalstwo odwala od lat, a teraz z tym BLM ogólne straty publiczne i prywatne to idą już zapewne w biliardy $. Przecież to już jest nie możliwe do wypłacenia.
Tam ciągle coś czarnuchy i tęczowe pedalstwo odwala od lat, a teraz z tym BLM ogólne straty publiczne i prywatne to idą już zapewne w biliardy $. Przecież to już jest nie możliwe do wypłacenia.
Pewnie samochody byly rasistowskie xD , pierdoleone małpy, nawiezli gowna to maja, a takie czasy ze boja sie zutylizowac to gowno.
edek_kotek napisał/a:
Tylko lewackie spierdoliny są gorsze od BLMów, i powinny do nich wypierdalać, z dala od znienawidzonej katolickiej PolskiTo też nie dobrze . Katolscy fanatycy są gorsi od tych małp na filmie.
Mówiłem i powiem jeszcze raz... Mordować to malpie gowno tak, aby czuli, ze umierają... Za spalony samochod wjazd na dzielnice i 10 do piachu
Ronoaro napisał/a:
Świat jest dziwnym, popierdolonym i chaotycznym miejscem, cieszę się, że w mojej ojczyźnie- Polsce jest katolicko-konserwatywny zaścianek.
obawiam się , że to nie do końca prawda. Małpy możesz spacyfikować , katolickiego przygłupa już nie za bardzo. Może dla ciebie atakowanie w Polsce dzieci za różowe włosy , albo atakowanie stoiska "Zmień piec" nie jest tak spektakularne jak szabrowanie sklepów przez czarnych , jednak dla mnie to ta sama kategoria zachowania.
Mam nadzieję że rośnie gdzieś za oceanem nowy Breivik, któremu dosyć szybko puszczą nerwy.
Czarnuchy dają pretekst do siłowego usunięcia ich ze społeczeństwa. Idiota by nie skorzystał. Nie mylić czarnuchów z murzynami.
Eknen napisał/a:
Chyba tylko żydokomuch czy inny lewak może tak to postrzegać. To wy aparatczyki akcji LGBT, w katolickiej Polsce, za pieniądze Sorosa promujecie wrogie nam pederastie, pedofilie i inne odchyły, i najchętniej weszlibyście z tym do szkół. Jesteście taką samą zarazą jak BLM, macie tych samych sponsorów, te same zydowskie media za sobą, a w USA nawet chodzicie razem na "akcje". Bardzo dobrze że się was zwalcza.obawiam się , że to nie do końca prawda. Małpy możesz spacyfikować , katolickiego przygłupa już nie za bardzo. Może dla ciebie atakowanie w Polsce dzieci za różowe włosy , albo atakowanie stoiska "Zmień piec" nie jest tak spektakularne jak szabrowanie sklepów przez czarnych , jednak dla mnie to ta sama kategoria zachowani
janlew napisał/a:
Bardzo dobrze że się was zwalcza.
Szkoda że tylko słowem, bo na chęć uczenia dzieci walenia konia w szkole jest tylko jedno lekarstwo. 7.62mm w brzuch, aby przebić jelito i zostawić na śmierć w bólach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów