📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
zaczyna się
goła murzynka, a nagrywa Ukrainiec. Wrocław 2023 r. Adolf sie w grobie przewraca.
Małpa z dżungli wyjdzie ale dżungla z małpy nie
Nawiąże do odbytej kapieli
W raporcie strażnik napisze, "podejrzana wydaje się być czysta"
Nawiąże do odbytej kapieli
PiotrusCinek88 napisał/a:
goła murzynka, a nagrywa Ukrainiec. Wrocław 2023 r. Adolf sie w grobie przewraca.
Co ma do tego Adolf...?
Jak Ci się łączy w głowie z tą sytuacją gość, co uważał Polaków za takich samych podludzi jak ukrów czy czarnych, przy czym z ukrów korzystał militarnie...?
Naga murzynka nagrana przez Ukraińca we Wrocławiu. Co se deje, ziom?!
Pis wpuścił w ostatnich trzech latach 500 000 imigrantów z poza Europy. Podziękujcie tym szmatom.
Piszę raz i nie wracam, chuj mnie interesuje twoja odpowiedź. Jak chcę pogadać z kimś inteligentnym do gadam do siebie.
sothis napisał/a:
Co ma do tego Adolf...?
Jak Ci się łączy w głowie z tą sytuacją gość, co uważał Polaków za takich samych podludzi jak ukrów czy czarnych, przy czym z ukrów korzystał militarnie...?
Dżizas przecież jemu chodziło o Breslau
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów