📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Asuritta napisał/a:
jaka małpa? pracuje koleś , nie opierdala się, nie kradnie, nie ciągnie socjalu z pracujących, nie sprzedaje broni i dragów dzieciom i innym ...
rozumiem rasizm do skurwieli śmieci społeczeństwa ale do pracujących ludzi?....
najwyraźniej nie rozumiałeś do tej pory czym jest rasizm, bo społecznie to pojęcie jest nadużywane - ale jakbyś miał wątpliwość, to właśnie ten mem z tym komentarzem to jest rasizm A nie nazywanie kradnącego czarnucha złodziejem.
Co za zjebana wrzuta, teraz czas na naszych na zmywaku w UK czy budowach w calej europie, mozna jeszcze od niemca ze Szparagów wrzuć.... Zjebany jesteś i tyle... Przynajmniej pracują problemem jeat nie rasa tylko środowisko w jakim sie wychowałeś... U nas za to pełno sebixow i innych blokersow.
Asuritta napisał/a:
jaka małpa? pracuje koleś , nie opierdala się, nie kradnie, nie ciągnie socjalu z pracujących, nie sprzedaje broni i dragów dzieciom i innym ...
rozumiem rasizm do skurwieli śmieci społeczeństwa ale do pracujących ludzi?....
No fajnie, ale to małpa, pracująca, ale wciąż małpa
PatrzeNaWas napisał/a:
Ile tutaj obrońców nyggusów się znalazło
Nie obrońcy nygusow tylko niektórzy są ludźmi i mają trochę szacunku do innych nie to co ty zjebany durny Polaczku. Większość z was to dzbany co myślą że każdy czarny to ten zły. Mam więcej szacunku do takich " czarnych" niż do białych debili co mają klapki na oczach. Nara przygłupie
Mnie tam nauczyli szacunku do pracy Dziadkowie w tym Babcia już nieżyjąca , więc nie podoba mi się to "małpienie" tutaj. Sam tu szkaluję zwierzęta z BLM i jeszcze głupsze śmieci z Antifyl, ale pracujących ludzi tyrać? Co wy kurwa Morawiecki i jego Nowy Wał ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów