📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Rzadki widok, bo praca to nie jest ich naturalne środowisko.
Mało nierobów i bandytów?
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Mało nierobów i bandytów?
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Chuja! Małpy i praca? Odprowadzają podatek za jedno centówkę od buta?
jaka małpa? pracuje koleś , nie opierdala się, nie kradnie, nie ciągnie socjalu z pracujących, nie sprzedaje broni i dragów dzieciom i innym ...
rozumiem rasizm do skurwieli śmieci społeczeństwa ale do pracujących ludzi?....
rozumiem rasizm do skurwieli śmieci społeczeństwa ale do pracujących ludzi?....
Stoje w kolejce do kasy właśnie. Patrzę na te foty i mi się przypomniało. Kurwa! Worki na śmieci jeszcze!!
Pucybut nic więcej
ZbyszekZiobr0_o napisał/a:
Łapcie
Zbyszek miernoto, Ty mylisz pojęcia, małpa to bezmyślny nygus, którego jedynym źródłem dochodu, jest brak źródła dochodu. Więc dokonuje rozbojów, morderstw i wszystkich tych innych rzeczy wrzucanych tutaj co jakiś czas w kompilacjach.
Przedstawieni na zdjęciach mężczyźni to ciężko pracujący ludzie, którzy rozumieją, że dobrobyt i zarobek nie biorą się z powietrza, a z pracy. To ludzie honoru i należy się im szacunek.
Czarne buty czarna pasta czarny murzyn wszystko się zgadza
Piękne czasy.może wrócą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów