Stado się wkurzyło
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Stado się wkurzyło
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
szacun dla niego widział stado ale nie speniał
i pomyśleć że kiedyś żle myślałem o Leopoldzie II Koburgu...
sadistic uczy i dokształca
sadistic uczy i dokształca
Dynastia Koburg ma znacznie większe zasługi w trzymaniu w ryzach małpiej populacji
I dlatego biała rasa skazana jest na wymarcie. Śniadzi czy czarni w takich sytuacjach natychmiast czują jedność. Czy jest w tym racja czy nie, kolor skóry jest nadrzędny.
Społeczeństwo oparte na cz4rnuchach wyciagajacych lapska po banany czy kase na banany upadnie kiedys tak czy siak
To też sprawa czy lewactwo rządzi i nas robi "sługami narodów ukraińskich, żydowskich, murzyńskich, pedalskich".
Ja bym w te małpy wjechał o to łamał i rzucał po ścianach ale mam po tym wyrok.
Ja bym w te małpy wjechał o to łamał i rzucał po ścianach ale mam po tym wyrok.
Chuj tam dzieci pod nogami. Najważniejsze, żeby komuś jebnac.
ten zielony obrońca chyba bardziej dupiastą sponiewierał jak tego faceta
Tutaj koleś mocno przeholował. Próbował kulturalnie załatwić sprawę z małpami jak z ludźmi
Po chuj podchodzi do gorylic z małymi .... Przeciesz wiadome że będą bronić swoich młodych
Manolito666 napisał/a:
Dynastia Koburg ma znacznie większe zasługi w trzymaniu w ryzach małpiej populacji
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów