Czego to niektórzy nie zrobią żeby poruchać.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
maxkulczyk napisał/a:
Spierdolenie umyslowe....
Dlaczego? Moja kobieta lubi jak ją kopię w jaja.
To z kaotica czy z prywatnego archiwum?
jakieś głupoty
Nagrody Darwina nie za to raczej nie dostanie, ale po wystarczającej liczbie kopów zasłuży sobie chyba na Zaszczytną Wzmiankę.
Burn! Loot! Murder!
żmij napisał/a:
Akurat właśnie dostanie bo nagrodę dostaje się za uniemożliwianie dalszego rozmnażania (ignorując wiek), nie za samo kopnięcie w kalendarz. Oczywiście gdy kalendarz kopnięty trudno się dalej rozmnażać, dlatego też 99% Nagród Darwina zostało wygranych właśnie w ten sposób, ale zasady obejmują też maczo z filmu w temacie i jego jajecznicę.Nagrody Darwina nie za to raczej nie dostanie, ale po wystarczającej liczbie kopów zasłuży sobie chyba na Zaszczytną Wzmiankę.
Nie kobieta, a facet ubrany za kobietę. Lewaki ci wytłumaczą lepiej.
Był taki polski film o dziewczynie która się wynajmowała do "kopania po jajach". Tytułu nie pamiętam.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów