Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Komentarze na tym portalu zaczynają schodzić na psy (kocham psy i wszelakie zwierzęta).
Opanujcie się ludzie.
To jest portal dla ludzi z inteligencją, a zaczyna robić się bazar.
Dziwny jakiś ten pies, głowa nieproporcjonalnie większa od tulowia
Pewno dlatego, że był katowany od małego.
(o ile to prawda, bo może np. psiaka wykupili z koreańskiej restauracji)
a z lubością oglądacie śmierć i cierpienie innych.
Jesteście dużo bardziej pojebani niż ten oprawca.
Rozumiecie po ludzku? Idźcie się leczyć. Oczywiście na nogi.
Bo we łbach macie tylko białkopodobną papkę zjedzoną i wysraną przez media.
Witamy w 21 wieku
Ktoś skatował małego pieska i teraz biedaczek wyje gdy się go dotyka?
Skurwysyny, utopić w gorącym oleju
Dzieci cierpią głód, stary molestuje córkę, bezdomni zdychają z głodu, ktoś zrobił mielone z kobiety z dzieckiem na pasach?
Zajebisty materiał, dam lajka:D
Pod tym względem sadistic przypomina kalifat francuski, od pieska to kurwa wara, ale jak masz moze zdjecie jak bolcujesz swoją córkę, to kurwa, stary, wrzucaj.
Podobnie na zachodzie Europy. Rusz brudasa to Cie dojadą lewackie media i psiarnia, a jak biały dostaje oklep to jeszcze mu dojebać ze dwa lata za to że sobie brudasy palce wybiły przy łamaniu szczęki:P
Dlatego się wyłamie i napisze:
jebać tego psa, wyje bo pewnie gdzieś w pobliżu karetka przejeżdzała
Sorry ale pierdolnij się w łeb i zaparz melisy. Na filmie jest skatowany pies a ty coś bredzisz o molestowanych dzieciach i wypadkach drogowych.
I nie rób ze wszystkich sadoli bezdusznych gnoi. Bo nie raz widziałem jak żal był wylewane żale że np. młoda, ładna dziewczyna nie żyje...
... i szkoda że się zmarnowała bo by ją ruchali.
PS: a tak na poważnie. Słyszałeś kiedyś o tym że zwierzęta są zależne od ludzi i w pewnym stopniu to my mamy wpływ na ich los?
Pewnie po części dlatego krzywda zwierząt bardziej niektórych w tym mnie rusza niż ludzi.
O takich jak Ty właśnie chorych pojebach pisałem
Czułem że ktoś taki się odezwie, można było to założyć w ciemno
P.S. Mam syna, także tego... Pisz na priv
edit:
dobra, obejrzałem do końca
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów