nie jednemu ślinka cieknie...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
,,Niejednemu" pisze się razem.
Alt+0132 - używaj tego bo razi.
Jacy moderatorzy tacy userzy.
Wartość samochodu po modyfikacjach: 500zł
Fajnie ,że ktoś ma zapał ale taka jest brutalna prawda.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Wartośść przeróbek: 40tyś zł
po zatankowaniu 500zł...
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Wartość samochodu przed zatankowaniem 200zł
po zatankowaniu 500zł...
Eee, to ściema jakaś. Wszyscy wiedzą, że maluch miał silnik z tyłu.
no może nie 500 ale dalej jest to gównem
z którym nic nie zrobisz oprócz pojezdzisz po podwórku
z którym nic nie zrobisz oprócz pojezdzisz po podwórku
Przecież widać, że ten wozik jest zrobiony pod drag race..
Niestety nie ma nigdzie filmu gdzie pokazane jest jakie czasy osiąga
Niestety nie ma nigdzie filmu gdzie pokazane jest jakie czasy osiąga
think666 napisał/a:
@up
A jak nie mam numerycznej?
-dyliżans jest wyprodukowany na bazie fiata 126 nie mam pojęcia jakiego. nie znam się na tym.
-jest to urządzenie pięciokołowe. jedno z przodu, dwa z tyłu + 2 zapasowe.
-posiada bardzo wydajną klimatyzację, prawdopodobnie z silnika od wycieraczek lub coś w tym stylu.
-nie nadaje się do jazdy z "zimnym łokciem" bo wszystko sterowane jest za pomocą kończyn górnych
-odpala i jedzie, co spowodowało że zasiadłem za sterami, machając rękami jak ośmiornica urwałem linkę od sprzęgła.
-ma miejsca siedzące dla pilota, trzech karłów na tylnej kanapie i co najmniej 4 osób na dachu.
-zwraca na siebie większą uwagę niż opel calibra ze spojlerem z deski.
-ma około miliarda guzików/przycisków/wajch/dupereli, nie mam pojęcia co do czego. to może nawet latać.
-dodatkowe amelinionowe wloty powietrza, których największy cwaniak nie pomaluje.
-w opcji posiadam dach z tworzywa, podejrzewam że na celu ma kamuflowanie się w terenie miejskim.
-ma haka
-tabliczki z wózkiem, zapewnią bezkarne parkowanie na miejscach dla inwalidów. niestety właściciel miał niesprawne nogi, stąd operuje się wszystkim bez ich użycia.
-nic nie stuka, nic nie puka. przynajmniej nie słyszałem, bo wszystko jarmoli i się kolebocze.
-prawdopodobnie nie nadaje się do rejestracji, choć na wsi powiadają że poprzedni właściciel jeździł legalnie po drogach publicznych. blach i dokumentów brak.
jako że mieszkam na wsi, to dopuściłem się tuningu silnika.
-świece wyczyściłem szczotką drucianą
-przewody zapłonowe wymieniłem na niebieskie (teraz to ma moc)
wymaga lekkiego tuningu. akumulator trzeba naładować, linkę naprawić, przejrzeć i umyć. nie jestem znawcą takich sprzętów, to ma dla mnie za dużo kół, cylindrów i suwuw silnika.
tą super brykę, wystawiam od złotówki, lecz ze względu na bliską odległość do punktu skupu złomu, poniżej ceny złomu nie sprzedam. cena złomu + skrzynka piwa (możemy nią opić zakup) mnie w pełni usatysfakcjonuje. tylny zacisk hamulcowy wraz z adapretem, do hondy cr 250 też mogę przyjąć w imię rozliczenia. a może i sprzedam taniej. licytuj. lepiej żeby ktoś miał odrobinę hecy niż złomować takie cudo.
zainteresowanemu mogę dorzucić zepsutą pralkę, dwie lodówki i psy sąsiada bo mnie wkurwrzają.
zastrzegam sobie prawo do wcześniejszego zakończenia aukcji, bo lepiej zastrzec niż nie zastrzec.
Cytat:
Wartość samochodu przed modyfikacjami: 200zł
Wartośść przeróbek: 40tyś zł
Powiedz mi gdzie go kupie za 500zł? Biorę bez zastanawiania się.
@Velture ja pierdolę!!! Jak ja nienawidzę jak ktoś pierdoli a nie wie-wejdź na allegro/otomoto cena maczana to teraz ok 1,5 k za eleganta, 2k za FL'a, 3k za przejściówkę i ok 5k za ST'ka w dobrym stanie.
Ale chuj, lepiej opierać się na informacjach z przed 3/4 lat i chuj...ech kurwa
Ale chuj, lepiej opierać się na informacjach z przed 3/4 lat i chuj...ech kurwa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów