Malecki fijat!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Chyba raczej TDI w maluchu, a nie maluch w TDIku. Co to jest za głupia maniera "w tdiku", "w automacie", "w metaliku", "w centralnym zamku". "W dupie", kurwa jego mać.
jakie polskie? widać dokładnie, że właścicielem malucha jest arabus jakiś :/
co to za problem... i tak fajniejszy był Fiat Uno 1.3Turbo którego dało się rozwiercać na 1.4 a w ekstremalnych przypadkach na 1.5. To dopiero zjadało kolesi w bejcach i innych wsiowozach
koniczynka napisał/a:
Z malucha to tylko buda została
Dokładnie , przy takim pierdolnieciu mocy jak widzimy na starcie przeguby by urwało w pierwszej sekundzie
0.30 start wyscigu
[quote=pkh]10KM/kg
To znaczy, że 600kg wagi = 600KM?
Ja mam przełożenie 6kg masy/1KM i sadzę, że to mi już zapitala jak głupie, setkę robię w 5,55s.
Auto - opel corsa B 156KM.
To znaczy, że 600kg wagi = 600KM?
Ja mam przełożenie 6kg masy/1KM i sadzę, że to mi już zapitala jak głupie, setkę robię w 5,55s.
Auto - opel corsa B 156KM.
Pierdolicie znawcy z 19stek, w gazie. Ja bym chciał takiego "potworka" i chuj wam w dupę.
@ja37
chyba czas do szkoły, bo coś kiepsko u ciebie z matmą ...
10km/kg to przy 600 kg = 6000 km
kur*** ręce opadają
corsa b z 156 km ? jedynie po swapie na c20xe 150KM - w serii corsa miala max 109 km w wersji GSi
chyba czas do szkoły, bo coś kiepsko u ciebie z matmą ...
10km/kg to przy 600 kg = 6000 km
kur*** ręce opadają
corsa b z 156 km ? jedynie po swapie na c20xe 150KM - w serii corsa miala max 109 km w wersji GSi
benben napisał/a:
Chyba raczej TDI w maluchu, a nie maluch w TDIku. Co to jest za głupia maniera "w tdiku", "w automacie", "w metaliku", "w centralnym zamku". "W dupie", kurwa jego mać.
Nie musisz się "w kurwiać"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów