Do naszego kraju sprowadzamy masowo samochody zagraniczne tymczasem nasze produkty trafiają za ocean. Już wyobrażam sobie sytuację gdy policja zatrzymuję kierowcę i mówi "Proszę otworzyć bagażnik."
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Truckerek napisał/a:
Facet to Hiob i jest kierowcą ciężarówki, na yt są filmiki
Kolega na pewno przegląda wszystkie fora trakerskie z wagącięzką na czele
A co do samego Hioba to można powiedzieć jedna rzecz. Jest to jeden z pierwszych videoblogerów. Ten Pan wrzuca filmiki od 2006 lub 7 roku (już dobrze nie pamiętam) i niby większość z nich to jakieś nudne trasy (chodź sam lubię jeździć) ale zawsze powie coś ciekawego lub przedstawi jakąś ciekawą historię. Nie zaglądałem dawno na jego stronę ale kiedyś jeździł Volvem "dziobakiem" z flagami Polski. Wiem że miał tez skrzydła huzarskie na owiewkach, ale policemany sie przypierdoliły za nie do niego i musiał je zdemontować
Ogólnie bardzo pozytywny koleś
Mam ogromny sentymen do Maluchow. Mialem w zyciu trzy takie. Pamietam ze jeden byl zdezelowany konkretnie. Na tasmie pakowej zderzakjak wpadlem pod tira, zabieraki wozilem ze soba zapasowe bo tak srednio co 100 km sie sypaly:) Wal napedowy wycieral te gowna a ni chuja nie bylo mie stac na orginalne. Fajne czasy.
A ja z kolegami mieliśmy 2 maluchy oba zyły max 3 dni... Wiadomo do jakich celów. 2 maluchy 200 zł, 3 dni zabawy = oddanie na złom miny bezcenne prawie 600 zł ... Nic dodac nic ująć.
black88 czy pomyślałeś idioto jak kosztowne było przewiezienie tego Malucha za ocean?
P.S Pierdolić warszafke
P.S Pierdolić warszafke
Pierwszy film, 3:53 - gość podsumował całą amerykańską mentalność
Ma kasę to się bawi, na chuj mu będą pieniądze jak umrze.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów