18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Maluch w USA
Debal • 2013-06-20, 16:45
Do naszego kraju sprowadzamy masowo samochody zagraniczne tymczasem nasze produkty trafiają za ocean. Już wyobrażam sobie sytuację gdy policja zatrzymuję kierowcę i mówi "Proszę otworzyć bagażnik."

Zgłoś
nedon 2013-06-20, 16:49
To nie pierwszy maluch w USA i nie ostatni, żadna rewelacja, wystarczy mieć sporo hajsu na zakup i sprowadzenie..
Zgłoś
Lukiuu 2013-06-20, 16:56 3
A co to niby tylko maluch ma mikro bagażnik z przodu ?
Zgłoś
piter210 2013-06-20, 17:04 94
Bardziej mnie zdziwił murzyn w maluchu niż maluch w USA
Zgłoś
zielonydarian 2013-06-20, 17:18 1
ciekawi mnie podejście urzędów amerykańskich do rejestracji aut spoza kraju,my nie możemy zarejestrować auta z ameryki bez zmiany np oświetlenia ...
Zgłoś
Piortuś 2013-06-20, 17:23 55
No większej lawety na tego malucha to chyba nie było
Zgłoś
GrzesMk4 2013-06-20, 17:29
ja pierdole gość ma taką bete w garazu, na chuj mu maluch. Coś mi się wydaje że zmieni zdanie na jego temat jak zajebie w jakiegoś SUVa
Zgłoś
black88 2013-06-20, 17:29 101
heheheh krakusy pierdolone. Aby tylko zaoszczędzić. Nawet malucha se do stanów przywieźli
Zgłoś
rigsuit 2013-06-20, 17:54 8
brakuje tylko maczety gdzieś z tyłu siedzenia
Zgłoś
SuperWiater 2013-06-20, 18:21 3
Łatwiej byłoby go znieść z tej lawety niż nim zjechać
Zgłoś
TheSentinel 2013-06-20, 18:27 15
@zielonydarian, słuchaj tam jest duża większa swoboda w rejestrowaniu, tam samochód ma tylko nie oślepiać, i mieć sprawne hamulce przecież tam w przyczepie możesz sobie jechać, z tyłu na pickupie, tam jest przynajmniej w tym jeszcze jakaś wolność, nie to co tu.

Btw. kiedyś to były samochody, człowiek mógł śrubokrętem, kluczem 13 i młotkiem pół samochodów naprawić, a teraz ? Nawet sobie klocków człowiek nie wymieni bez podłączenia kompa....

Wolny człowiek
Zgłoś
DonSalieri 2013-06-20, 18:28 1
To BMW M3 ma 600km
Zgłoś
0nline 2013-06-20, 18:31
At liśt forfit, śwagier

To beer or not to beer.
Zgłoś
sunnychris 2013-06-20, 18:47 1
Piotruś zwariował
Jeśli ktoś ma katolickie ciągoty lub kręci go oglądanie życia truckera to na YT szukać "truckerhiob"
Zgłoś
pkh 2013-06-20, 18:52
Ah kurdę, tam to jest życie.

Niesamowite są te wielkie pickupy i naczepy do nich.

A co do rejestracji aut w USA, to oni generalnie mają tam lekko mówiąc wyjebane na to, nie ma tam takich rygorystycznych przepisów jak u nas. Dzięki temu mają trochę miejsca na zabawy z autami,a nie u nas, zderzaka sobie nie można zmienić, lampek zamontować...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów