📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
^mnie szkoda takich jak Ty, bylbys pierwszym dracym ryja, gdyby ktos wszedl/zniszczyl Twoja wlasnosc.
co nie zmienia faktu, ze reakcja jest smieszna:d
co nie zmienia faktu, ze reakcja jest smieszna:d
Ma kurwa rację koleżka, tyle m2 pola to zboża wartego 2 zł. Polak musi walczyć o swoje!
Ufff.... już myślałem, że filmik trwa 10 sekund, a reszta to powtórki. Jak dobrze być mile zaskoczonym pod koniec wieczoru... .
Przez takich pojebów nic w kraju nie można zrobić, bo to bo tamto nie ma pozwoleń i chuj... pozostaje chlać piwo na przystanku. sadistic.pl/wjechal-rajdowka-w-dom-vt33908.htm normalna reakcja tak dla kontrastu
W mojej miejscowości było stare lotnisko wojskowe na które przyjeżdżały co niedziela kluby samochodowe i motocyklowe... Było mnóstwo widzów, również zimą, ogólnie fajna zabawa bo każdy kto miał auto mógł się zmierzyć, i to niespotykane uczucie gdy ścigacz śmignął koło ciebie 300km/h tak że aż ziemia drżała.. i co? pewnego razu niepilnowany gówniarz wyleciał przed samochód i jeb. Nic się dzieciakowi groźnego nie stało ale mochery wielce oburzeni, i wójt kazał zasypać kilkoma hałdami piachu płytę lotniska (za pieniądze mieszkańców) a jak goście przyjechali i zobaczyli że jest zasypane to wzięli łopaty i odkopali sobie przejazd. To wtedy wójt kazał zerwać asfalt z lotniska i go sprzedać (4zł/t). Tym samym pozbawiając okoliczne wsie największej atrakcji. Inteligencja i promowanie gminy kurwa.
W mojej miejscowości było stare lotnisko wojskowe na które przyjeżdżały co niedziela kluby samochodowe i motocyklowe... Było mnóstwo widzów, również zimą, ogólnie fajna zabawa bo każdy kto miał auto mógł się zmierzyć, i to niespotykane uczucie gdy ścigacz śmignął koło ciebie 300km/h tak że aż ziemia drżała.. i co? pewnego razu niepilnowany gówniarz wyleciał przed samochód i jeb. Nic się dzieciakowi groźnego nie stało ale mochery wielce oburzeni, i wójt kazał zasypać kilkoma hałdami piachu płytę lotniska (za pieniądze mieszkańców) a jak goście przyjechali i zobaczyli że jest zasypane to wzięli łopaty i odkopali sobie przejazd. To wtedy wójt kazał zerwać asfalt z lotniska i go sprzedać (4zł/t). Tym samym pozbawiając okoliczne wsie największej atrakcji. Inteligencja i promowanie gminy kurwa.
@Samilo Normalna reakcja bo kolesiowi powiedzieli od razu ze dostanie kase. A Staszkowi sie nie dziwie, tylko nie musial tak drzec ryja
A co do lotniska to bez komentarza na prawdziwy tor nas nie stac a sprzedaja jakies dobre miejscowki za grosze
A co do lotniska to bez komentarza na prawdziwy tor nas nie stac a sprzedaja jakies dobre miejscowki za grosze
on po prostu pojechał do pitstopu, obrucił się na dach żeby lepiej było opony zmieniać i jedynie obsługa była mizerna
angel napisał/a:
kurwa! moje pole
każdej innej osobie która by to tu napisała zrównano by z błotem ale że masz ~ przed nickiem nikt nic nie powie...
a co do filmiku skąd tam nagle tyle ludzi?
Nie wiem na ile ten rajd był zorganizowany, ale takie sprawy przeważnie są załatwiane z ubezpieczenia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów