Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przecież to gówniana muzyka dla mentalnych gimbów. No może rymy pasują, i tematycznie do sadola, ale to wciąż gówno dla dzieci z gimnazjum, których marzeniem jest mieć bluzę z nożyczkami... (już się tak nie przypierdalajcie za to ) peace
A ściana kozacka!
Wiesz, jak by się przyczepić i w słuchać w każdy hiphopowy track PL, to by wyszło że każda muzyka jest dla gimbów. Kto co lubi.
Co to ma wspólnego z dragon ball matole?
Jakich farb tutaj używałeś? I ta fluorescencyjna? Jesteś wstanie powiedzieć ile to mniej więcej kosztowało? Zabezpieczałeś jakoś ścianę? Co było pod spodem? Farba? Gładź?
Matole zobacz swiecące smocze kule...
Ziomek ma jakąś stronę ze swoimi pracami?
Hujowe ma uzębienie, to nie smok ¹
sam jestes chujowy, twoja stara ostatnio mi mowila
Robisz na zamówienie może?
tak, robie na zamowienie
chujowe to i słabe jak skórka od pasztetówki, niema się czym chwalić, poziom gimnazjum
zal Ci dupe sciska kwaśniaku bo mimo "27 lat" ktore niby masz, nadal siedzisz z ryjem wpatrzonym w monitor z mysla ze nic nie osiagnales w zyciu a ja przynajmniej mam jakies zainteresowania i pasje. I lepiej uwazaj zebys czasem ty sie nie udlawil ta skorka od pasztetowki bo wlasnie pokazalaes ze postep twojego rozwoju intelektualnego zatrzymal sie na poziomie przedszkola.
INFO dla kazdego komentujacego : mam juz 25 lat wiec czasy gimnazjum dawano mam za soba
Ps. jest mozliwosc wykonania malunku na kartce kazdego formatu. karykatury, portrety, oraz inne. wiecej info na PRIV. zapraszam
Tytuł kawałka: Słoń ft. Shellerini-Kaiju. A dla wszystkich co mówią że ta muzyka jest dla gimbów... nie nasza wina że gimbusy słuchają rapu ja mam np 21 lat i się rapem jaram,potrafię w tym znaleźć przekaz jak i zwykłą zabawę. Prosta zasada nie podoba się nie słuchaj,ale oczywiście musi się znaleźć zakompleksiony gościu przed kompem który powie "im coś wyszło a ja dalej nie osiągnąłem niczego, a jebne na nich hejta niechaj im się głupio zrobi" Pozdro
W 100% się zgadzam, ja słucham metalu, rapu czy czegokolwiek innego co mi się podoba i wkurwia mnie takie gadanie że rap to gówno bo pewnie piszą to ludzie co nie potrafią zrozumieć przekazu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów