krotki filmik, malunek na scianie ( pow. prawie 6,5m2 ), na wykonczeniu, niedlugo wstawie filmik z calosci od chwili zarysu do koloru. Polecam ogladac do konca. Jakosc nie najlepsza ale poprawi sie przy tworzeniu calego filmu. nie bylo bo wlasne
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Piwo za smoka i gdyby można było dać drugie to by też było za WSRH
Na Kwejka to ;P
Tylko ja liczyłem, że jakiś koleżka podśmiechujek weźmie puszkę farby i pierdolnie ją na ścianę?
Piotrus napisał/a:
Za Dragon Balla zawsze piwko )
Co to ma wspólnego z dragon ball matole?
Jakich farb tutaj używałeś? I ta fluorescencyjna? Jesteś wstanie powiedzieć ile to mniej więcej kosztowało? Zabezpieczałeś jakoś ścianę? Co było pod spodem? Farba? Gładź?
Michael_Myers napisał/a:
Piwo za smoka i gdyby można było dać drugie to by też było za WSRH
Przecież to gówniana muzyka dla mentalnych gimbów. No może rymy pasują, i tematycznie do sadola, ale to wciąż gówno dla dzieci z gimnazjum, których marzeniem jest mieć bluzę z nożyczkami... (już się tak nie przypierdalajcie za to ) peace
A ściana kozacka!
Ten smok z ludzkimi zębami wygląda jakby się uśmiechał do samojebki na fejsbuczku.
juki napisał/a:
Smok spoko, ale muzyka dla idiotow
Dziekuje, a co do muzyki to nikt nie kaze Ci jej sluchac , zawsze mzoesz ogladac na wyciszonym
mcko94 napisał/a:
Przecież to gówniana muzyka dla mentalnych gimbów. No może rymy pasują, i tematycznie do sadola, ale to wciąż gówno dla dzieci z gimnazjum, których marzeniem jest mieć bluzę z nożyczkami... (już się tak nie przypierdalajcie za to ) peace
A ściana kozacka!
mcko94
RB28DET napisał/a:
Może ktoś podać tytuł kawałka w tle ?
Tytul : The Returners feat. WSRH - Kaiju
NafazowanyKoleś napisał/a:
Co to ma wspólnego z dragon ball matole?
Jakich farb tutaj używałeś? I ta fluorescencyjna? Jesteś wstanie powiedzieć ile to mniej więcej kosztowało? Zabezpieczałeś jakoś ścianę? Co było pod spodem? Farba? Gładź?
Kule sa z dragon ball , farby akrylowe i plakatowe, fluorescencyjna to UV110, koszt to ok 150 zl na farby, sciany nie zabezpieczalem, pod spodem nic nie bylo, farba
Całkiem spoko, ale totalnie nie leży mi ten pyszczek smoka, wygląda jak u zauropoda, mogłeś zrobić go szerszy to wyglądałby według mnie lepiej.
Uznaj to za konstruktywną krytykę.
Grunt aby klientowi odpowiadało, jeśli to jego projekt to ok.
Uznaj to za konstruktywną krytykę.
Grunt aby klientowi odpowiadało, jeśli to jego projekt to ok.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów