📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jebnął jak dzik w sosnę
@up nie pojebało a popierdoliło milordzie - to jest sadistic a nie nasza kurwa klasa....
tubrzoza napisał/a:
a sory zapomniałem, że są tu tacy twardziele@up nie pojebało a popierdoliło milordzie - to jest sadistic a nie nasza kurwa klasa....
Jak trzeba byc pojebanym zeby tak zapierdalac rowerem po gestym lesie? Wytłumaczcie mi bo nie rozumiem takich darwinowców.
No kuźwa ile razy scrolluje komentarze tak ju dawno nie spotkałem z określeniem jebnął jak dzik w sosnę i szczerze ja tez uwalam, że jebnął jak dzik w sosnę. Chyba jakiś zakompleksiony mod chciał się wykazać, żenujące...
No kuźwa ile razy scrolluje komentarze tak ju dawno nie spotkałem z określeniem jebnął jak dzik w sosnę i szczerze ja tez uwalam, że jebnął jak dzik w sosnę. Chyba jakiś zakompleksiony mod chciał się wykazać, żenujące...
Fricked Tak samo jak np Kubica. Wystarczy, że twoją pasją jest sport ekstremalny. Po twoim poście widzę, że ty raczej takiej nie masz
No ale w jednym masz rację. Jechał trochę za szybko.
No ale w jednym masz rację. Jechał trochę za szybko.
Admini. Matura się zbliża. Nie lepiej się pouczyć do niej, niż wystawiać śmieszne warny ?
[ Komentarz dodany przez: Mr.Hardistic: 2014-01-19, 19:56 ]
Nikt nie sypie warnami z dupy. Każdy warn jest opisany wraz z punktem z regulaminu.
Nie siej paniki. Przeglądaj dalej forum, komentuj, baw się i szalej do woli.
[ Komentarz dodany przez: Mr.Hardistic: 2014-01-19, 19:56 ]
Nikt nie sypie warnami z dupy. Każdy warn jest opisany wraz z punktem z regulaminu.
Nie siej paniki. Przeglądaj dalej forum, komentuj, baw się i szalej do woli.
Gościu musi mieć jaja. Ktoś wie coś więcej o tym jak zakończył się wypadek? Gościu cały? Jak widać po tablicach ekipa z Myślenic?
Tadziuu ja tylko pływam i trochę siateczki, na ekstremalne rzeczy jestem już za stary, a zeby jeszcze tak gnać po lesie i potem jebnac jak dzik w sosnę, ehhh.. To nie dla mnie.
Wiesz Fricked, może nie jestem jeszcze stary, ale większość ludzi, z którymi śmigam są w wieku 30+, a niektórzy posiadają już rodziny i dzieci. Mimo to dalej czerpią z tego sportu adrenalinę i cisną mnie na przejazdach czasowych
Wiek tu nie ma nic do rzeczy.
Wiek tu nie ma nic do rzeczy.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Wuja też dostanie warna bo cenzuruje komuch stary. Tak się zrobi jak na tej stronie wspaniałej "Samosia" co nie wpiszesz to okaże się być ocenzurowane albo uznane za trolling. Nie żebym wchodził, tak słyszałem tylko
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów