Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jak widzę 3 debili nie ogarniajacych cudzysłowiu się odezwalo.
Kora mózgowa pewnie tak samo pofałdowana jak opony tego kretyna z filmiku czyli gładkie jak szkło.
wracaj na Joemonster, albo do Gdyni...
Kora mózgowa pewnie tak samo pofałdowana jak opony tego kretyna z filmiku czyli gładkie jak szkło.
"cudzysłowiu " - cudzysłowie- jak ktoś kiedyś wytłumaczył- w dupie - czy w dupiu???
Żaden z was by nie opanował.
Wystarczy nie zapierdalać jak pojebany
wracaj na Joemonster, albo do Gdyni...
Cytujac wujka Staszka: "Spiedalaj".
Kurwa co za głupi łeb. Skoro uważasz, że ktoś nie ogarnął tego czego nie napisałes, bo uryłeś cudzysłowiem to moze łąskawie wytłumacz, bo jak widzisz po moim pierwszym komentarzu, chuj wie o co moze chodzic takiemu pseudointeligentowqi jak ty.. Oczywiście nie wyjaśniłęś tego odrazu, tylko pierdolnąłeś jak baba, że mamy się domyślić o co ci chodzi, mimo że zapytałęm grzbiecie bezpośrednio co ci w tej upośledzonej głowie siedzi. Odpowidz na pytanie bez odwracania się dupą albo wracaj na portal dla ciot gdzie miejsce wszystkich bet.
Kurwa co za głupi łeb...
Fajnie, że się przedstawiłeś ale z debilami nie dyskutuję ponieważ najpierw zaciągną na swój poziom a potem pokonają doświadczeniem.
Wszyscy ogarnęli poza tobą i jeszcze dwóch innych mało mądrych
Fajnie, że się przedstawiłeś ale z debilami nie dyskutuję ponieważ najpierw zaciągną na swój poziom a potem pokonają doświadczeniem.
Wszyscy ogarnęli poza tobą i jeszcze dwóch innych mało mądrych
Wymyśliłeś sobie słowo i jeszcze ludzi obrażasz? No zajebisty jełop zwyczajnie
Chodzi ci o opony wyscigowe pozbawione bieżnika, czy język polski jest dla ciebie zbyt złożony i masz za mało pamięci, ale chodizło ci o zużyte opony?
Nikt nie mówi "opony wyścigowe pozbawione bieżnika" i u nas mówi się po prostu "sliki". Rozumiem, że anglicyzmy w terminologii technicznej to dla Ciebie za dużo, bo trzeba mieć do nich pamięć, ale jestem bardzo ciekawy jak wołasz na na przykład mopa? Kij z włosami na końcu? Albo monitor, mikrofon, dezodorant, sprej. Wyjdź z jaskini arogancki idioto. Trzeba było uczyć się języków.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów