📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
cwany malec i silny bardzo
No i prawidłowo, sam się sobą zajmie, a nie tylko stękanie, bo nuda.
A potem pół pokoju zarzygane...
Z tego co widzę masz 50 lat więc sam niedługo będziesz obsrany i zarzygany na starośćPierdolony, jebany, śmierdzący bachor!!! Jak ja nie lubię takich obsranych i zarzyganych małych bękartów!!!
Ta dziecko z jakas kurwa lyzka czy huj wie czym sie buja i wymachuje tym koło głowy,i az sie prosi zeby wyjebac sobie nie daj huj w oko,a tępa mamusia ma z tego ubaw..Brawo kurwa !!
Jeszcze się wierzgał... Trzeba było dobić, widzisz że cierpi
Max. 250 znaków
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów