📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
Ale zajebisty skubaniec
ProVVe napisał/a:
Cytat:Cytat:
Ale zajebisty skubaniec
Pomyslałem to samo
Kurwa jest nas trzech...
O ja nie mogę, no teraz czterech
Kurwa nie rozczulajmy się to jest sadistic ale w sumie to zajebisty zwierz
Ludzie nie wierzcie muuuuu !! ;D to oszust ;D
musialem grac na zwloke ale skurwysyny tylko ten plasticzek dostali, zadnego dowodu nic
czy musze teraz ogladac sie za siebie? czy powinienem uciec z kraju? czy jestem bezpieczny? serce mi bije, rece mi sie trzesa
na zachete by mi ktos odpisal stawiam wszystkim powyzej po browarku
abstrahujac mam pytanie, jakie dane spisuja kanary przy kontroli i czy za fakt ze hm... powiedzmy kanar "znalazl" moja stara migawke elektroniczna cos mi grozi? (poza pala z przyrody)
musialem grac na zwloke ale skurwysyny tylko ten plasticzek dostali, zadnego dowodu nic
czy musze teraz ogladac sie za siebie? czy powinienem uciec z kraju? czy jestem bezpieczny? serce mi bije, rece mi sie trzesa
na zachete by mi ktos odpisal stawiam wszystkim powyzej po browarku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów