...i spotkanie z samochodem. Brawa dla kierownika ciężarówki za reakcję.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Był by hard, a tak jest główna! Klasa
Kierowca ciężarówki się nie popisał :/ byłoby jednego hulajkarza mniej
Jeden z najgorszych uczestników ruchu. Ci na veturilo są straszni, jeździ to na rowerze raz na rok, ledwo nie spada, zapierdala cała szerokością ścieżki rowerowej etc i nigdy nie wiesz co zrobi. A te szkodniki na hulajnoga h są tak samo ogarnięte, tylko zapierdalają 30+ kmh.
Widziałem takiego jak w nocy jechał bez żadnego oświetlenia środkiem jezdni... Im ich mniej, tym lepiej.
Jeden z najgorszych uczestników ruchu. Ci na veturilo są straszni, jeździ to na rowerze raz na rok, ledwo nie spada, zapierdala cała szerokością ścieżki rowerowej etc i nigdy nie wiesz co zrobi. A te szkodniki na hulajnoga h są tak samo ogarnięte, tylko zapierdalają 30+ kmh.
Widziałem takiego jak w nocy jechał bez żadnego oświetlenia środkiem jezdni... Im ich mniej, tym lepiej.
Mam wrażenie, że z tej kamery, dokładnie w tym miejscu, widziałem tu już kilkadziesiąt filmów z różnymi wypadkami chińczyków wariatków
Jakie kurwa brawa? Kierowca ciezarowki zjebal po calosci.
CamilloSanti napisał/a:
Jakie kurwa brawa? Kierowca ciezarowki zjebal po calosci.
Zgadzam się. Hulajnoga po odbiciu od jego koła powinna przyłożyć w tępą łepetynę gówniaka.
Kurwa tyle debili w jednym miejscu
Raz. Jak auto przede mną na innym pasie zatrzymuje sie przed pasami to kurwa logiczne że ktoś przechodzi i też trzeba sie zatrzymać a nie kurwa dodawać gazu żeby jeszcze przejechać na chama na zakładkę przed pieszym bo daj boże stace te 20s z życia.
Dwa kuwa po mimo tego że gówniak dał dupy bo jak by szedł normalnie to by go auto nie jebło i tamte debile co wspomniałem wyżej w pkt1 by przejechali . to jeszcze ludzie kurwa widzą że jest wypadek to sie zatrzymuje to jeszcze przyjdzie taka nadgorliwa pizda z tyłu i też wyprzedza gdzie w normalnym miejscu powinno sie zorganizować miejsce, ogarnąć sytuacje udzielić poszkodowanemu pomocy na miejscu i potem przenieść sie w bezpieczne miejsce lub na miejscu zostawić i zabezpieczyć poszkodowanego jeśli stan na transport nie pozwala i czekać na karetkę aż zajmą sie nim ludzie wykfalifikowani.
Trzy spierdalam z wypadku bo jeszcze komuś uratuje życie... albo policja przyjdzie i zacznie zadawać pytania typu jak do tego doszło.
Raz. Jak auto przede mną na innym pasie zatrzymuje sie przed pasami to kurwa logiczne że ktoś przechodzi i też trzeba sie zatrzymać a nie kurwa dodawać gazu żeby jeszcze przejechać na chama na zakładkę przed pieszym bo daj boże stace te 20s z życia.
Dwa kuwa po mimo tego że gówniak dał dupy bo jak by szedł normalnie to by go auto nie jebło i tamte debile co wspomniałem wyżej w pkt1 by przejechali . to jeszcze ludzie kurwa widzą że jest wypadek to sie zatrzymuje to jeszcze przyjdzie taka nadgorliwa pizda z tyłu i też wyprzedza gdzie w normalnym miejscu powinno sie zorganizować miejsce, ogarnąć sytuacje udzielić poszkodowanemu pomocy na miejscu i potem przenieść sie w bezpieczne miejsce lub na miejscu zostawić i zabezpieczyć poszkodowanego jeśli stan na transport nie pozwala i czekać na karetkę aż zajmą sie nim ludzie wykfalifikowani.
Trzy spierdalam z wypadku bo jeszcze komuś uratuje życie... albo policja przyjdzie i zacznie zadawać pytania typu jak do tego doszło.
sothis napisał/a:
Kierowca ciężarówki się nie popisał :/ byłoby jednego hulajkarza mniej
Ale wiesz, że zbliżając się do przejścia się nie zapierdala? Naucz kultury ruchu tego pedała z puszki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów