Chiny i wszystko jasne.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ewidentnie był w martwym punkcie...dla skośnookich.
Standard u żółtków. Kierowniczka 149cmwzrostu w wysokim SUVie...
Tepa pizda chuja widzi z tej karocy.
Na miejscu ojca dziecka bez pytania bym zapierdolił jej z pięści ile fabryka dała, najwyżej bym za pobicie odpowiadał ale szmacie bym nie darował.
Na miejscu ojca dziecka bez pytania bym zapierdolił jej z pięści ile fabryka dała, najwyżej bym za pobicie odpowiadał ale szmacie bym nie darował.
No i co narobiłeś?
Dzieciaka mi popsułeś.
Wiesz jak ciężko takiego dostać? Specjalnie na targ do Szangchaju po niego jechałem.
Dzieciaka mi popsułeś.
Wiesz jak ciężko takiego dostać? Specjalnie na targ do Szangchaju po niego jechałem.
Kupię suv-a, wtedy będę wszystko lepiej widzieć.
turor napisał/a:
No i co narobiłeś?
Dzieciaka mi popsułeś.
Wiesz jak ciężko takiego dostać?
- nie płacz, odkupię Ci z Aliexpressu.
Połamany dzieciak i nikt nie chciał pionizować? To mi skośni zaimponowali
redwater32 napisał/a:
Kupię suv-a, wtedy będę wszystko lepiej widzieć.
Nawet z gokarta by nie widziała taka kretynka. Przecież ona wjeżdżając na to miejsce analizowała czy ma kierownicą kręcić w prawo czy w lewo i to jej zjadło całe zasoby.
psotny_fiutek napisał/a:
Standard u żółtków. Kierowniczka 149cmwzrostu w wysokim SUVie...
to stary powinien w pizdę dostać za zniszczenie auta - jak się rucha to się pilnuje bachora
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów