📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jak ten skurwiały sadolowy player nie ładuje mi filmików, ktoś kurwa chujowo karmi chomiki.
@up, ja właśnie formata zrobiłem i żaden filmik mi się nie ładuje, jave i silverlight mam. to sadola wina?
gustav665 napisał/a:
@up, ja właśnie formata zrobiłem i żaden filmik mi się nie ładuje, jave i silverlight mam. to sadola wina?
Akurat tutaj potrzeba Adobe Flash Playera.
Tak, coś się dzieje z serwerem sadistica, bo brakuje też obrazków i awatarów. Jak ktoś już napisał, chomiki poszły na mszę. Może je coś po drodze potrąciło, albo zjadło. Filmiki Youtube działają.
Dobra chłopaki, już działa.
Tak, coś się dzieje z serwerem sadistica, bo brakuje też obrazków i awatarów. Jak ktoś już napisał, chomiki poszły na mszę. Może je coś po drodze potrąciło, albo zjadło. Filmiki Youtube działają.
To raczej przez to, że są wakacje i gimba gówna wstawia na ten sadolowy plajer, to i chomiczki się przegrzały.
rosnie nam prawdzimyt sadol ... prawidziwi sadole maja dryblasy a nie chinskie male fiutki
Też tak czasami mam, jest potrzeba jest rada. Laseczki w grupie to obrzydliwe, zboczeniec, a potem 10 numerów do ciebie dzwoniło wszystko koleżanki z klasy. Dobrze że nie odbierałem pewnie nie zdążyły mnie zjebać osobiście to przez telefon chciały
Kurwa przecież on ma z 6 lat, już mu się chce marszczyć freda?
Ale sadol, że pindola trochę sobie pomiętosił, jakby go sobie uciął to sadolem byłby ten mały skośnooki
Miej na wszystko wyjebane, a będzie Ci dane
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów