📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
🔥
Chyba dotarło
- teraz popularne
Pewnie od starego się nauczył. TO było jak najbardziej celowe.
35i napisał/a:
Co oni tam danonków nie jedzą?
Zakazali po tym, jak zauważyli, że mały głód przypomina każdego chinola.
Paskudna sprawa taki uraz kolana. Mój kolega w liceum doznał podobnej kontuzji od drugiego kolegi, tyle że niecelowo, podczas gry w piłkę nożną. Dopiero po kilku miesiącach wrócił do szkoły i to w jakiejś stalowej wielkiej ortezie , z którą się bujał jeszcze długo. Chyba do końca już nie był całkowicie sprawny.
Pionizować i kopnąć symetrycznie od drugiej strony. Będzie git
To nie jest złamanie, a prawdopodobnie zerwanie więzadeł pobocznych
To teraz zamiast kieszonkowego agresorowi starzy będą musieli płacić ofiarze za leczenie. Z takim nagraniem to jeszcze na zapas juanów dostaną. Celowy uraz chuj że dzieciak wina rodziców powinni go nauczyć że tak się nie robi.
35i napisał/a:
Co oni tam danonków nie jedzą?
Danonki to miały chyba wzmacniać kości.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów