18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 22 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
chinosg 2013-01-17, 23:26
vAndee napisał/a:

?

myślenie nie boli
Zgłoś
Cinek600 2013-01-17, 23:39
pierdolnieci jeden kurwa madrzejszy od drugiego.....
Zgłoś
ejjoj 2013-01-17, 23:58
Hasaj szynko póki możesz, do zobaczenia wkrótce.
Zgłoś
bezimienny90 2013-01-17, 23:59
co by nie mówić, słodki Ale i tak bym go zeżarł jakby urósł.
Zgłoś
Elmoon 2013-01-18, 0:30
Prosiak w sam raz na patelnie
Zgłoś
oglądacz 2013-01-18, 0:39 6
nie rozumiem po co tyle hałasu? pies wisi przy budzie i tyle. Może drobnomieszczaństwo tudzież arystokracja miejska trzymająca psy w mieszkaniu - w, którym notabene trawy jest od h*uja (jak niektórzy się oburzali), a pies widzi niebo dwa razy dziennie i robi kupę jak panu się zachce z nim wyjść,- nie zna realiów trzymania psa poza miastem. Dodajmy do tego, że zazwyczaj pies nie jest jedynym zwierzęciem hasającym po podwórku i jego uwolnienie groziłoby większą szkodą dla innych zwierząt (taka psa natura jest drapieżnikiem). Poza tym, nie każdy trzyma psa dla zabawy. Na wsi pies spełnia głównie określone funkcje - ma szczekac jak zbliża się obcy. Wiem to takie nieludzkie i wbrew naturze psa, że karze mu się szczekać, bo przecież w mieście jak się wchodzi do kogoś do mieszkania psy ćwierkają. Myślę, że nie można znęcać się nad zwierzętami, ale popadać w skrajność w drugą stronę tym bardziej. To nie człowiek ! Ludzie!
Zgłoś
1488 2013-01-18, 0:53 9
@oglądacz
Do kogo to piszesz CHAMIE WIEJSKI?
Jesteś BYDLAKIEM z dziada pradziada.Wiem CHAMIE ,ze dla was zwierze to tylko takie które się da zjeść.
Dla mnie ty i tobie podobni to nie ludzie.
Szkoda ,ze sie nie spotkamy bo byś skończył jak pewien cham zamiast psa na łańcuchu.historia autentyczna,po meczu pucharowym Legii wracaliśmy z jakiejś wichury. Odczepisilmy psa.Wyskoczył cham wiec za psa dostał w mordę a potem na łańcuchu został wkopany do budy.Mam nadzieje ze takie bydle jak ty nie moze sie rozmnazac i przekazywać tych chamskich genów dalej.
Zgłoś
BMWswap 2013-01-18, 0:55 2
biedny pies. biorąc pod uwagę jakie ma pole działania, jedyne co może zrobić, to bawić się z tym małym chujkiem, który non stop nakurwia w siatkę. dajcie im równe szanse... jestem po stronie psa, a nie jakiejś zamotanej skurwiałej świni!
Zgłoś
bapmek 2013-01-18, 0:58 2
@oglądacz

No wiadomka, że lepiej oglądać niebo bez przerwy, czy leje, czy upał, czy mróz -30. Nie ma nic tak naturalnego dla psa, jak przebywanie 24/7 na metrowym łańcuchu!
Zgłoś
meier 2013-01-18, 1:06
na pewno na noc go spuszczaja z łancucha zeby szczekał na wszystko co tylko sie rusza i budził poł wsi wyciem.

asdasdasd
Zgłoś
v1ci0us 2013-01-18, 1:09
tralalala1 napisał/a:

Tak bym cie chetnie pało zamiast tego psa do tego łancucha......

Napisał, spoglądając na swojego penisa.

Idon't give a fuck.
Zgłoś
oglądacz 2013-01-18, 1:20 1
@1488

Mam nadzieje, że spotkasz na swej drodze takich ludzi jak ty. Którzy będą przede wszystkim cenić zwierzęta potem ludzi. Chamstwa i agresji zauważyłem więcej w twojej wypowiedzi. Naucz się, że kulturalni ludzie krytykują postawy, nie ludzi.
Zgłoś
Z.G.O.N 2013-01-18, 1:30
Fajny dzik Kiedyś słyszałem że jakiemuś chłopu dziki ryły w kartoflach. Więc pan postanowił że zostawi swojego psa na polu. Jak postanowił tak zrobił. Zapewnił pieskowi budę,wodę i jedzenie. Gdy rano wrócił na pole po psa bardzo się zdziwił psa nie było został wjebany przez dziki. Zostały tylko buda i powróz. Koniec historii.

Jest to prawdziwa sytuacja. I tu niespodzianka nie jest to historyjka pochodzenie Rosyjskiego
Zgłoś
boob47 2013-01-18, 4:32
oglądacz napisał/a:

@1488

Mam nadzieje, że spotkasz na swej drodze takich ludzi jak ty. Którzy będą przede wszystkim cenić zwierzęta potem ludzi. Chamstwa i agresji zauważyłem więcej w twojej wypowiedzi. Naucz się, że kulturalni ludzie krytykują postawy, nie ludzi.

to jakis chory kolo, bardziej kibol, trzeba przyznac ze dobroduszny,i jak on ma ponad 40 lat, to ja wygralem 8 milionow w totka, to jakis gimbus piszacy bajki,ale coż, zycie zwierzecia jest cenniejsze niz czlowieka, popierdolilo sie tym ludziom we łbach, rozumiem przyczepic psa do auta i ciagnac go na line 100 km/h to jeszcze bym mu piatke przybil za to, ze tam ludzi do budy wkopuje, ale za takie cos toc to w zaklad zamknac albo autem rozjebac i spierdolic z miejsca no w miedzy czsie foto na harda wjebac, bo nic nowego nie ma;/
ps z dzika kielbaska jest przepyszna!
Zgłoś
koteks211385 2013-01-18, 20:29
Nie rozumiem czemu się czepiacie że pies na łańcuchu. Ciekawe co byście pisali jakby była wstawiona historia o tym jak dziecko chodziło sobie po podwórku i zostało zagryzione przez psa który latał sobie luzem. Wtedy to byłby krzyk, że koleś nie trzyma kundla na łańcuchu czy w klatce. Po resztą nie wiecie czy nie jest puszczany na noc jak ktoś wyżej napisał.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów