📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
co by nie mówić, słodki Ale i tak bym go zeżarł jakby urósł.
nie rozumiem po co tyle hałasu? pies wisi przy budzie i tyle. Może drobnomieszczaństwo tudzież arystokracja miejska trzymająca psy w mieszkaniu - w, którym notabene trawy jest od h*uja (jak niektórzy się oburzali), a pies widzi niebo dwa razy dziennie i robi kupę jak panu się zachce z nim wyjść,- nie zna realiów trzymania psa poza miastem. Dodajmy do tego, że zazwyczaj pies nie jest jedynym zwierzęciem hasającym po podwórku i jego uwolnienie groziłoby większą szkodą dla innych zwierząt (taka psa natura jest drapieżnikiem). Poza tym, nie każdy trzyma psa dla zabawy. Na wsi pies spełnia głównie określone funkcje - ma szczekac jak zbliża się obcy. Wiem to takie nieludzkie i wbrew naturze psa, że karze mu się szczekać, bo przecież w mieście jak się wchodzi do kogoś do mieszkania psy ćwierkają. Myślę, że nie można znęcać się nad zwierzętami, ale popadać w skrajność w drugą stronę tym bardziej. To nie człowiek ! Ludzie!
@oglądacz
Do kogo to piszesz CHAMIE WIEJSKI?
Jesteś BYDLAKIEM z dziada pradziada.Wiem CHAMIE ,ze dla was zwierze to tylko takie które się da zjeść.
Dla mnie ty i tobie podobni to nie ludzie.
Szkoda ,ze sie nie spotkamy bo byś skończył jak pewien cham zamiast psa na łańcuchu.historia autentyczna,po meczu pucharowym Legii wracaliśmy z jakiejś wichury. Odczepisilmy psa.Wyskoczył cham wiec za psa dostał w mordę a potem na łańcuchu został wkopany do budy.Mam nadzieje ze takie bydle jak ty nie moze sie rozmnazac i przekazywać tych chamskich genów dalej.
Do kogo to piszesz CHAMIE WIEJSKI?
Jesteś BYDLAKIEM z dziada pradziada.Wiem CHAMIE ,ze dla was zwierze to tylko takie które się da zjeść.
Dla mnie ty i tobie podobni to nie ludzie.
Szkoda ,ze sie nie spotkamy bo byś skończył jak pewien cham zamiast psa na łańcuchu.historia autentyczna,po meczu pucharowym Legii wracaliśmy z jakiejś wichury. Odczepisilmy psa.Wyskoczył cham wiec za psa dostał w mordę a potem na łańcuchu został wkopany do budy.Mam nadzieje ze takie bydle jak ty nie moze sie rozmnazac i przekazywać tych chamskich genów dalej.
biedny pies. biorąc pod uwagę jakie ma pole działania, jedyne co może zrobić, to bawić się z tym małym chujkiem, który non stop nakurwia w siatkę. dajcie im równe szanse... jestem po stronie psa, a nie jakiejś zamotanej skurwiałej świni!
@oglądacz
No wiadomka, że lepiej oglądać niebo bez przerwy, czy leje, czy upał, czy mróz -30. Nie ma nic tak naturalnego dla psa, jak przebywanie 24/7 na metrowym łańcuchu!
No wiadomka, że lepiej oglądać niebo bez przerwy, czy leje, czy upał, czy mróz -30. Nie ma nic tak naturalnego dla psa, jak przebywanie 24/7 na metrowym łańcuchu!
na pewno na noc go spuszczaja z łancucha zeby szczekał na wszystko co tylko sie rusza i budził poł wsi wyciem.
Napisał, spoglądając na swojego penisa.
Mam nadzieje, że spotkasz na swej drodze takich ludzi jak ty. Którzy będą przede wszystkim cenić zwierzęta potem ludzi. Chamstwa i agresji zauważyłem więcej w twojej wypowiedzi. Naucz się, że kulturalni ludzie krytykują postawy, nie ludzi.
Mam nadzieje, że spotkasz na swej drodze takich ludzi jak ty. Którzy będą przede wszystkim cenić zwierzęta potem ludzi. Chamstwa i agresji zauważyłem więcej w twojej wypowiedzi. Naucz się, że kulturalni ludzie krytykują postawy, nie ludzi.
Fajny dzik Kiedyś słyszałem że jakiemuś chłopu dziki ryły w kartoflach. Więc pan postanowił że zostawi swojego psa na polu. Jak postanowił tak zrobił. Zapewnił pieskowi budę,wodę i jedzenie. Gdy rano wrócił na pole po psa bardzo się zdziwił psa nie było został wjebany przez dziki. Zostały tylko buda i powróz. Koniec historii.
Jest to prawdziwa sytuacja. I tu niespodzianka nie jest to historyjka pochodzenie Rosyjskiego
Jest to prawdziwa sytuacja. I tu niespodzianka nie jest to historyjka pochodzenie Rosyjskiego
oglądacz napisał/a:
@1488
to jakis chory kolo, bardziej kibol, trzeba przyznac ze dobroduszny,i jak on ma ponad 40 lat, to ja wygralem 8 milionow w totka, to jakis gimbus piszacy bajki,ale coż, zycie zwierzecia jest cenniejsze niz czlowieka, popierdolilo sie tym ludziom we łbach, rozumiem przyczepic psa do auta i ciagnac go na line 100 km/h to jeszcze bym mu piatke przybil za to, ze tam ludzi do budy wkopuje, ale za takie cos toc to w zaklad zamknac albo autem rozjebac i spierdolic z miejsca no w miedzy czsie foto na harda wjebac, bo nic nowego nie ma;/
ps z dzika kielbaska jest przepyszna!
Nie rozumiem czemu się czepiacie że pies na łańcuchu. Ciekawe co byście pisali jakby była wstawiona historia o tym jak dziecko chodziło sobie po podwórku i zostało zagryzione przez psa który latał sobie luzem. Wtedy to byłby krzyk, że koleś nie trzyma kundla na łańcuchu czy w klatce. Po resztą nie wiecie czy nie jest puszczany na noc jak ktoś wyżej napisał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów