18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 57 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
tralalala1 2013-01-17, 17:19 8
Tak bym cie chetnie pało zamiast tego psa do tego łancucha......

tralalalaalalla riki tiki
Zgłoś
ciasteczkowy-potwór 2013-01-17, 17:20 4
Niski wzrostem silny duchem
Zgłoś
vAndee 2013-01-17, 18:46 47
tralalala1 napisał/a:

?

\
Zgłoś
Ryzuald 2013-01-17, 20:27 13
tralalala1 napisał/a:

Matka wie, że ćpiesz?
Zgłoś
krycheuszos 2013-01-17, 23:04 1
Ma serce wojownika!
Zgłoś
xtraxx 2013-01-17, 23:06 5
krycheuszos napisał/a:

Ma serce wojownika!

Ale mózg dalej prosiaka...
Ciężko zliczyć ile razy wpadł w tą siatkę
Zgłoś
z................o 2013-01-17, 23:06 7
ja bym go przygarnął i nakarmił... a mój pies byłby jego matką... ja ojcem! to takie piękne...
Zgłoś
czyhanastrychu 2013-01-17, 23:09 3
"Mały dzik"? "Mini prosiak"? Męczysz się. Słów szukasz. Wiesz, że istnieje pewne słowo, którym możesz opisać małego dzika?

Warchlak.
Zgłoś
1488 2013-01-17, 23:12 6
zajebać tego cham co trzyma psa na łańcuchu!!!
Zgłoś
tofik1987 2013-01-17, 23:16 20
Widać, że ten pies chce się po prostu troche pobawić. Siedzi cały dzień na metrowym łańcuchu przy budzie i nic od tego życia. Smutne....
Zgłoś
smoku1206 2013-01-17, 23:17 15
Za psa na łańcuchu piwa nie ma! Właściciel psa jest kurwą, chujem, pedałem, frajerem, ciotą i ma zjebany łeb, życzę mu wszystkiego naj naj najgorszego.
Pozdrawiam
Zgłoś
Aragon1988 2013-01-17, 23:18 1
Rzuca się, bo wie, że jak ktoś mu coś zrobi to przyjdą starzy i zrobią szum. Banan pierdolony
Zgłoś
bulman90 2013-01-17, 23:19 18
Za łańcuch nie ma piwa! Kurwa przecież ten pies wydeptał tam już kawałek ziemi pozbawionej wszelkiego życia!! nawet trawy se nie może opierdolić!!!!
Zgłoś
Malinaa 2013-01-17, 23:25 1
tralalala1 napisał/a:

vAndee napisał/a:

?

Policja dla zwierząt z majami bicz.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów