📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Jaki brudas jak ja ich nienawidzę, śmierdzą i ogólnie każdy brudas to ciota i chuj i powinien zginąć dławiąc się mydłem.
W nienawiści do brudasów tak zostałem wychowany.
W nienawiści do brudasów tak zostałem wychowany.
Dlatego ja mam krótkie włosy na głowie
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
Mobilna hodowla wszy, pcheł i owsików.
Zadzwoń - dostarczymy żywy towar prosto do Twego domu!
Zadzwoń - dostarczymy żywy towar prosto do Twego domu!
Strach pomyśleć co hoduje na " łoniakach " " .
Bym chuja do samochodu nie wpuścił nawet... Jeśli musiałbym go zawinać jako policjant wykonałbym wyrok na miejscu
Na sadistic'u cała prawda !!!
Całe życie w bólu i cierpieniu.
cummins, ci to na łyso chodzą, a takie kołtuny to tylko antifa
Erutlev napisał/a:
Dlatego ja mam krótkie włosy na głowie
Ja używam szamponu i grzebienia, też nie mam pasożytów.
Wiecie czemu dresiarze chodzą ogoleni na łyso? Bo się nie myją. Tylko że te kurwy są tak leniwe że im się nie chce co dzień włosów myć więc lepiej je ojebać na łyso i mieć wyjebane.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów