📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
@up tam pierdolisz starszy koleś leci drugi raz w życiu samolotem to z kąd ma wiedzieć że trzeba wyjąć palec z pomiedzy drzwiczek przy zamykaniu klapki.
o kurwa, powiedział to typ, który myśli, że robienie bączków na śniegu zdezelowanym samochodem, to drift.
Rosyjski inżynier wylatuje na obczyzne
A jakis debil to nagrywa, żeby potem inny debil mogl to wrzucić na głowna.
a żeby z kolei kolejny debil mógł skomentować
Nie obrazaj posiadaczy i pasionatów BMW.możesz też się przyczepić do posiadaczy nissanów, mercedesów, mazd, mustangów, dodgów, chevroletów i wszystkich marek posiadających samochody z tylnym napedem, a ze większość upala na parkingach bo polska jest tak super krajem ze nie ma gdzie pojechac i sobie polatać, a jak juz uda ci się wbić na jakiś tor to kosztuje to majątek. Sam mam BMW i nie wstydze się przyznać ze zaczynałem włąsnie od jarania kapcia na parkingach i krecenia tam bączków, kazdy od czegoś musi zaczac, potem z czasem czego zycze kazdemu jego pasja do driftu i tego sportu przeniesie się na tory i nie bedzie musiał jarac na parkingach.
Nie obrazaj posiadaczy i pasionatów BMW.możesz też się przyczepić do posiadaczy nissanów, mercedesów, mazd, mustangów, dodgów, chevroletów i wszystkich marek posiadających samochody z tylnym napedem, a ze większość upala na parkingach bo polska jest tak super krajem ze nie ma gdzie pojechac i sobie polatać, a jak juz uda ci się wbić na jakiś tor to kosztuje to majątek. Sam mam BMW i nie wstydze się przyznać ze zaczynałem włąsnie od jarania kapcia na parkingach i krecenia tam bączków, kazdy od czegoś musi zaczac, potem z czasem czego zycze kazdemu jego pasja do driftu i tego sportu przeniesie się na tory i nie bedzie musiał jarac na parkingach.
@twojastarassie
Ja mam rower i nie latam bokiem...no i sądząc po Twoim nicku nie daleko zajechałeś z tego parkingu...
Ja mam rower i nie latam bokiem...no i sądząc po Twoim nicku nie daleko zajechałeś z tego parkingu...
twojastarassie napisał/a:
@Czeczeńczyk
yyyyy ale jest różnica między samochodem, a zdezelowanym 25 letnim gratem no nie? Dlatego nienawidzę idiotów z 25 letnich rozpadających się BMW. Kup sobie nowego a nie starego trupa potem okna na maksa w dół i szpan na wiosce radyjem stereło i dziwicie się czemu nikt was nie lubi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów