📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Jakby napisał Jews, to mógłby mieć przejebane, a tak wszyscy wiedzą, o co chodzi i gościu ma spokój.
Prawda... Przecież to żydzi są winni zamachom na WTC, GMO, powstaniu Izraela, który nie ma prawa istnieć (to tak jakby dziś niemcy siła przejęli wrocław, powiedzieli: my tu byliśmy 100 lat temu i spierdalać.)
Jakby napisał Jews, to mógłby mieć przejebane, a tak wszyscy wiedzą, o co chodzi i gościu ma spokój.
No może oprócz inf3kkted
zielak300 napisał/a:
No może oprócz inf3kkted
tytuł mały fail dałem ale co Ty tak wszystko dosłownie bierzesz;D, masz 5 lat czy co?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów