Tam jak nie ma karambolu to ludzie chcą zwrotu kasy za bilet.
ci lepsi bo na motocyklach, ostatni to mój faworyt tego cyrku;
Zajebiste zawody. Kamera nie oddaje tego pionu.
ci lepsi bo na motocyklach
Z tego co widzę, to konkurencja nazywa się Rzut Motorem na Czas?
ci lepsi bo na motocyklach, ostatni to mój faworyt tego cyrku;
Zawody samobójców?
@autor, komentatorzy na nagraniu pierdolą o masakrze na torze. Czy tytuł "mały karambol" miał być śmieszny? Oni mówią: rój zapierdala ostro, zaraz dojdzie do masakry. A ty pierdolisz o małym karambolu. RÓJ kurwa! Masz tak mizerną znajomość angielskiego, że kompletnie nie nadajesz się do publikowania czegokolwiek. Chyba, że filmu na którym wsadzisz se w pindola słomkę do napojów. Ale i to pewnie spierdolisz.
Nie zesraj się
@autor, komentatorzy na nagraniu pierdolą o masakrze na torze. Czy tytuł "mały karambol" miał być śmieszny? Oni mówią: rój zapierdala ostro, zaraz dojdzie do masakry. A ty pierdolisz o małym karambolu. RÓJ kurwa! Masz tak mizerną znajomość angielskiego, że kompletnie nie nadajesz się do publikowania czegokolwiek. Chyba, że filmu na którym wsadzisz se w pindola słomkę do napojów. Ale i to pewnie spierdolisz.
Jaka kurwa masakra. Nikt nie zginął przecież. Się ekscytują komentatorzy jak na wrestlingu. Niepotrzebnie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów