Chyba nie przeżył
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
up/won do szkoły internetowy nieuku
eeeeee... To tak na serio czy fejk? Jakiś ekspert na sali?
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
@Velture - Tak to by mu jedynie mięśnie i ścięgna co najwyżej naderwał gdyby to mocno zrobił (a nie zrobił), jak chcesz zabić to robisz to trochę inaczej, ale wolę się nie dzielić tą wiedzą publicznie, a nuż jakiś pojeb przegląda sadistic-a...
człowiek bez stałego uszczerbku na zdrowiu (nie licząc możliwości zerwania mięśni/ścięgien), jest wstanie bez problemu zrobić 180° głową.
człowiek bez stałego uszczerbku na zdrowiu (nie licząc możliwości zerwania mięśni/ścięgien), jest wstanie bez problemu zrobić 180° głową.
Jagienka napisał/a:
Poprosiłbym o fotki cycków, ale jestem wstydliwy chłopak, więc nie poproszę.Szczęśliwie nie jestem bondynką
Po języku i kolorze skóry jestem pewny że rzecz się dzieje we Francji.
A ci kolesie są wyszkolonymi Francuskimi żołnierzami.
Zobaczcie jak dzielnie spierdalają gdy coś się dzieje.
A ci kolesie są wyszkolonymi Francuskimi żołnierzami.
Zobaczcie jak dzielnie spierdalają gdy coś się dzieje.
i kto mi teraz uszyje buty? ;(
i spierdala niczym lewak
krasnal_hałabała napisał/a:
Jeszcze chwilę temu twój temat był w poczekalni, moje dwudzieste piwo sprawiło że stał się na głównej, oczekuję nagrody... nie będę owijał w bawełnę, opierdol mi parówę.
Dawaj adres, jadę z żoną, proboszczem i córką. Masz potrójne fellatio szczęściarzu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów