18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Halman 2017-09-02, 13:09 2
daki żarcik do gimanazium
Zgłoś
c................o 2017-09-02, 13:19 2
up/won do szkoły internetowy nieuku
Zgłoś
~Velture 2017-09-02, 14:56 6
eeeeee... To tak na serio czy fejk? Jakiś ekspert na sali?

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
nelbox 2017-09-02, 15:15 31
@up
do takiego fejka eksperta potrzebujesz
Zgłoś
kokos_123 2017-09-02, 16:16 5
@Velture - Tak to by mu jedynie mięśnie i ścięgna co najwyżej naderwał gdyby to mocno zrobił (a nie zrobił), jak chcesz zabić to robisz to trochę inaczej, ale wolę się nie dzielić tą wiedzą publicznie, a nuż jakiś pojeb przegląda sadistic-a...

człowiek bez stałego uszczerbku na zdrowiu (nie licząc możliwości zerwania mięśni/ścięgien), jest wstanie bez problemu zrobić 180° głową.

:oneko:
Zgłoś
Pan_Diabeł 2017-09-02, 17:03 14
kokos_123 napisał/a:

(...) a nuż jakiś pojeb przegląda sadistic-a... (...)

Kurwa mać!
Zgłoś
J................a 2017-09-02, 18:31 1
Szczęśliwie nie jestem bondynką i na takie coś nie dam się nabrać.
Zgłoś
krasnal_hałabała 2017-09-02, 21:05 7
Jeszcze chwilę temu twój temat był w poczekalni, moje dwudzieste piwo sprawiło że stał się na głównej, oczekuję nagrody... nie będę owijał w bawełnę, opierdol mi parówę.
Zgłoś
wszystkozajete1234 2017-09-02, 21:41 3
Jagienka napisał/a:

Szczęśliwie nie jestem bondynką

Poprosiłbym o fotki cycków, ale jestem wstydliwy chłopak, więc nie poproszę.
Zgłoś
Bobikufel 2017-09-02, 21:58
Po języku i kolorze skóry jestem pewny że rzecz się dzieje we Francji.
A ci kolesie są wyszkolonymi Francuskimi żołnierzami.
Zobaczcie jak dzielnie spierdalają gdy coś się dzieje.
Zgłoś
N................o 2017-09-02, 22:26
i kto mi teraz uszyje buty? ;(
Zgłoś
zygmunt151 2017-09-02, 22:31
i spierdala niczym lewak
Zgłoś
maciuch2 2017-09-02, 23:13 4
krasnal_hałabała napisał/a:

Jeszcze chwilę temu twój temat był w poczekalni, moje dwudzieste piwo sprawiło że stał się na głównej, oczekuję nagrody... nie będę owijał w bawełnę, opierdol mi parówę.

Dawaj adres, jadę z żoną, proboszczem i córką. Masz potrójne fellatio szczęściarzu.
Zgłoś
eMCeONe 2017-09-03, 1:52
kurwa jak ja kocham te trzęsące się kamery na statywie z żółtka... jak jeszcze jeden debil wstawi tutaj takie gówno, a inny debil to zaaprobuje to... nic się nie zmieni bo ten portal stoczył się już dawno na dno obok kwejka i innych gówien
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów