📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:42
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
reakcja łańcuchowa...
Twardy kufel.
Ale kurwa mu kuflem zajebał
Taki kufel jest gruby jak cholera, do tego morda zamortyzowała uderzenie kuflem
Zaprzysiężony napisał/a:
Twardy kufel.
Taki kufel jest gruby jak cholera, do tego morda zamortyzowała uderzenie kuflem
juzeg napisał/a:
kuflem, taki sam widać na stoliku obok
Ma szczęście kacap, że nie popękał, bo by miał befsztyk zamiast mordy.
Aramanga napisał/a:
Czym on mu wyjebał?
Z tego co widzę (a nie da się obejrzeć tego tylko raz ) to wyjebał mu kuflem. Na szczęście tego pajaca co zaczął, słabo go trafił, dlatego tym kuflem jeszcze w Niego rzucił.
Jakieś 15 lat temu na portalu joemonster czy innym gównie napisałem pod jakimś filmem zachwalającym rusków, że wcale nie są naszymi braćmi słowianami i nie ma co się podniecać wielką lechią. Jak na mnie to lewactwo wsiadło, jak się nie mogli napluć jadem... Dzisiaj 95% z tych lewackich pajaców wypisuje w komentarzach jacy to ruscy są be i jaka to chołota, bo napadli na ukrainę.
Żyzna będzie ukraińska ziemia gdy oddziały takich kacapów w niej polegną.
Jak na fizyce - akcja i reakcja
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów