Biały pas dla małego mistrza
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Za 5lat już będzie z niego mały rozrabiaka, a za 15 maszyna do zabijania
bosslolkowy napisał/a:
albo zacznie ćpać i wyląduje na ulicyZa 5lat już będzie z niego mały rozrabiaka, a za 15 maszyna do zabijania
@up - tak też może być, widzę, że wiesz coś o tym Zawsze taki mały chuck norris ma większe szanse na wyrośnięcie na normalnego niż dzieciaki co w jego wieku już to robią ;P
Tak btw. sporty walki w dużej mierze trenują głowę i wpajają zasady obrony koniecznej oraz nie rozwiązywania problemów siłą To jest fajne.
Tak btw. sporty walki w dużej mierze trenują głowę i wpajają zasady obrony koniecznej oraz nie rozwiązywania problemów siłą To jest fajne.
Fajny, pocieszny dzieciak. Też sobie takiego zrobię, tylko chętnej potrzebuję
biały pas dla żółtego mistrza
Zajebiste jest takie zaszczepianie pasji etc u takich małych dzieciaków. A nie tylko codziennie w domu alkohol, deptanie marzeń i sprowadzanie na ziemie. Duże piwo dla rodziców tego małego.
@up
Bo prawdziwy mężczyzna to nie ten co potrafi napierdalać się po klubach, tylko ten który zapewni dostatne życie dla swojej rodziny. Ale w dzisiejszych czasach często się o tym zapomina.
Bo prawdziwy mężczyzna to nie ten co potrafi napierdalać się po klubach, tylko ten który zapewni dostatne życie dla swojej rodziny. Ale w dzisiejszych czasach często się o tym zapomina.
One leg, one leg! To mnie rozjebało Znalazł sposób? znalazł
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów