Zajebałem loda Pipi kiedyś; C sraczki dostałem przez niego i więcej nie ukradłem nic ; c
Znasz z autopsji ?
@Józef Ka.
Idź i nie grzesz więcej...
Kiedyś próbowałem nie grzeszyć, być dobrym człowiekiem. Wiesz takim prawdziwym.
I wiesz co?
Mało co się kurwa nie powiesiłem, bo nie mogłem się odnaleźć w tym świecie zepsucia, zakłamania, bydlactwa i bezlitośni.
Ale o czym ja kurwa piszę, przecież nie o to Ci chodzi. Ty "grzeszeniem" nazywasz szydzenie z Twojego Pana, tzn. księdza, który znajduje się w najbardziej podatnej branży występowania pedofilii.
Znasz z autopsji ?
Nie. Moja wiedza w tym temacie, pochodzi z przeróznych artykułów o tejże tematyce. No i jeszcze wchodzą w to, wywiady z pokrzywdzonymi - być może miałem okazje przeczytać Twoja historie, kto wie..
Nie. Moja wiedza w tym temacie, pochodzi z przeróznych artykułów o tejże tematyce. No i jeszcze wchodzą w to, wywiady z pokrzywdzonymi - być może miałem okazje przeczytać Twoja historie, kto wie..
Dzielnie się pienisz, obyś nie dostał wylewu jak ostatnio, bo znowu wyłapiesz 3 warny w ryja CHILL MAN
Gdybyś znał chociaż trochę język angielski to byś zrozumiał więcej. Chciałeś być śmieszny ale zrobiłeś z siebie idiotę. Poucz się jeszcze trochę bo do matury to masz pewnie jeszcze ze 4 lata.
Akurat jesteś w błędzie. Pewne to jest tylko to, że dziewczyna/żona/kochanka ci nie da, i dzisiejszy wieczór spędzisz ze swoją ręką.
Co do tego co ten murzynek pierdoli. Chuj mnie to obchodzi z prostego powodu: jest jebanym czarnym złodziejem.
Dzielnie się pienisz, obyś nie dostał wylewu jak ostatnio, bo znowu wyłapiesz 3 warny w ryja CHILL MAN
W ryja, to ty możesz dostać [cenzura] swego ojczyma. W ogóle te swoje [cenzura] riposty wsadź sobie w [cenzura] , [cenzura] .
Dobrze wiem, że lubisz nakręcać kłótnie, w których jesteś ostatecznie przegrany.
Dlatego postaram się zawiadomić już teraz administracje o Twoich zaczepkach, [cenzura] .
ja pierdole, kiedy tylko ktos napisze cokolwiek o seksie analnym, o kontaktach z pedofilem albo o wspolnym kompaniu sie w wannie ze starym to od razu lecą te super smieszne zarty: znasz z autopsji?? to twoje nalepsze wspomnienia z dziecinstwa?? twoj stary tak ci robil??
Bo ten kto pisze znasz z autopsji? To pewnie po przeczytaniu takiego kawałka pedofilskiego tekstu aż łzy wzruszenia z ociera. Coś w stylu: znasz z autopsji? Miałem tak opowiedz coś więcej.
Akurat jesteś w błędzie. Pewne to jest tylko to, że dziewczyna/żona/kochanka ci nie da, i dzisiejszy wieczór spędzisz ze swoją ręką.
Co do tego co ten murzynek pierdoli. Chuj mnie to obchodzi z prostego powodu: jest jebanym czarnym złodziejem.
skompromitowałeś się i nadal pierdolisz bez sensu.
FLASHNEWS! - nadal nie jesteś fajny.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów