📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Buauauauauhuhasudas tyle zrozumiałem. To ich nowy język?
-Buuamanuamuamaskmas?
-baukamiasdmasd.
-kasopdkasfaf!
-Buuamanuamuamaskmas?
-baukamiasdmasd.
-kasopdkasfaf!
murzyn murzynem, ale niektórzy kradną, bo nie mają co jeść a inni dla zabawy a kara taka sama
A w kieszeni ma pewnie jeszcze cos ^^
Zajebać póki mały. Potem zaczną się włamania, napady, pobicia, dilowanie prochami, morderstwa. I tak skończy na krześle, więc lepiej odjebać z miejsca i zaoszczędzić traumy ludziom których w przyszłości napadnie, okradnie, pobije albo zabije.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
jakoś mu nie wierzę
Hahaha....
Will you say sorry?
Yes... I'm sorry, I'm not gonna do it never in my life.
But I'm still calling your dad.
Noooo!
And cops!
Noooo! I'm sorry.
Do You wanna go to jail?
Hahahaha! Sprzedawca to sadysta doskonały. Polać mu!
Dobra dobra, to ci co kradną dla zabawy będą mieli przejebane bo będą siedzieli w więzieniu, zaś ci co kradną bo są głodni będą mieli super w jedzeniu bo za pieniądze podatników będą mieli żarcie.
Will you say sorry?
Yes... I'm sorry, I'm not gonna do it never in my life.
But I'm still calling your dad.
Noooo!
And cops!
Noooo! I'm sorry.
Do You wanna go to jail?
Hahahaha! Sprzedawca to sadysta doskonały. Polać mu!
pakicito napisał/a:
murzyn murzynem, ale niektórzy kradną, bo nie mają co jeść a inni dla zabawy a kara taka sama
Dobra dobra, to ci co kradną dla zabawy będą mieli przejebane bo będą siedzieli w więzieniu, zaś ci co kradną bo są głodni będą mieli super w jedzeniu bo za pieniądze podatników będą mieli żarcie.
Vladimir Putin napisał/a:
Buauauauauhuhasudas tyle zrozumiałem. To ich nowy język?
-Buuamanuamuamaskmas?
-baukamiasdmasd.
-kasopdkasfaf!
Gdybyś znał chociaż trochę język angielski to byś zrozumiał więcej. Chciałeś być śmieszny ale zrobiłeś z siebie idiotę. Poucz się jeszcze trochę bo do matury to masz pewnie jeszcze ze 4 lata.
Znając ten brutalny świat, to zapewne dzieciak trafił na eks-księdza.
Ksiądz jak ksiądz, prócz wyspowiadania się ze "złego" uczynku, zażądał jeszcze penetracji odbytu, w zamian za dochowanie tajemnicy spowiedzi.
Ksiądz jak ksiądz, prócz wyspowiadania się ze "złego" uczynku, zażądał jeszcze penetracji odbytu, w zamian za dochowanie tajemnicy spowiedzi.
BongMan napisał/a:
Zajebać póki mały. Potem zaczną się włamania, napady, pobicia, dilowanie prochami, morderstwa. I tak skończy na krześle, więc lepiej odjebać z miejsca i zaoszczędzić traumy ludziom których w przyszłości napadnie, okradnie, pobije albo zabije.
Bo Twoich żartach trudno mi określić czy teraz mówisz na poważnie, czy tylko próbujesz być śmieszny... Dzieciak tylko chciał 'poczuć adrenalinę'. Nam z kumplami też zdarzało się kiedyś wynosić jakieś drobne rzeczy, i jakoś teraz każdy jest normalnym typem, nikt nie kradnie, nie ćpa. Przyznawać się! Kto nigdy nie wyjebał nic ze sklepu?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów