📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Szkoda że go nie złapały i nie wyjebały w morze. Najbardziej pojebane ze wszystkich psich wypierdków. Brzydkie w chuj i głupie w chuj.
nie ważna jest wielka klatka tylko serce jakie w niej bije
biorąc pod uwagę, że to mięsożerne to mogło się skończyć efektowniej...
na szczęście foki zdążyły spierdolić
na szczęście foki zdążyły spierdolić
Nienawidzę takich małych szczekajacych szczurów. Ni to pies ni to pizda.
Właściciele maja wyjebane jak takie gowno szczeka na innych bo to przecież takie kurewsko słodkie i urocze jak taki chomik sie na kogoś rzuca.
Powtorze to kolejny raz - bardziej sie boję małych psów niż dużych. Duży pies pewny siebie nie widzi w tobie zagrożenia a te pojebane świnki morskie obsrane wszystkiego rzucają się jakby myslaly że wszystko im wolno bo pancio obroni i pancio nigdy nie nauczył.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Właściciele maja wyjebane jak takie gowno szczeka na innych bo to przecież takie kurewsko słodkie i urocze jak taki chomik sie na kogoś rzuca.
Powtorze to kolejny raz - bardziej sie boję małych psów niż dużych. Duży pies pewny siebie nie widzi w tobie zagrożenia a te pojebane świnki morskie obsrane wszystkiego rzucają się jakby myslaly że wszystko im wolno bo pancio obroni i pancio nigdy nie nauczył.
Przypadkowo wymieniłeś wszystko co masz z tym psem wspólnego.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów