📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
noo nawet strasburger lepiej będzie grał od naszej repreentacji
drax napisał/a:
@ Eth, ja widzę natomiast u Ciebie 0 tematów i całe 3 chujowe zresztą posty... Więc pytam się co tu robisz do chuja jeśli nie odpowiada Ci treść serwisu? Zmień portal albo zacznij rozwijać to forum w takim kierunku, jaki preferujesz. Proste, prawda?
To ile wrzucam nijak nie ma wplywu na to jaka tematyke mial prezentowac sadistic, a wole nie wrzucac nic niz cos co calkowicie tutaj nie pasuje.
Ten portal nie bez powodu ma taka nazwe jaka ma, a jestem na nim znacznie dluzej niz mam to konto i pamietam jego poczatki.
Powoli robia sie z tego demoty gdzie praktycznie tylko w nazwie juz pozostalo pierwotne zalozenie.
To nie jest miejsce na slodkie filmiki, ktorych jedyna czarna strona jest ze ojciec realizuje przez dzieciaka swoje wiksy.
Masz problem z zaakceptowaniem, ze ten filmik tutaj nie pasuje - to juz Twoj problem.
Eth, Widzę, że nadal chuja rozumiesz...
Miałoby wpływ, gdybyś cokolwiek kurwa wrzucał...
Problemy z pamięcią? Śmiało cofnij się do października 2007 i spójrz na wrzuty Centuriona
Wyjebane mam na demoty i poprostu tam nie wchodzę. Proste
Nie Ty o tym decydujesz!
Jeśli nadal masz jakieś wątpliwości, polecam lekturę: sadistic.pl/sadisticpl-wrzuta-20-vt31426.htm
Jeśli nie będziesz wiedział jak usunąć konto, służę pomocą.
Eth napisał/a:
To ile wrzucam nijak nie ma wplywu na to jaka tematyke mial prezentowac sadistic,
Miałoby wpływ, gdybyś cokolwiek kurwa wrzucał...
Eth napisał/a:
pamietam jego poczatki.
Problemy z pamięcią? Śmiało cofnij się do października 2007 i spójrz na wrzuty Centuriona
Eth napisał/a:
Powoli robia sie z tego demoty
Wyjebane mam na demoty i poprostu tam nie wchodzę. Proste
Eth napisał/a:
To nie jest miejsce na slodkie filmiki,
Nie Ty o tym decydujesz!
Jeśli nadal masz jakieś wątpliwości, polecam lekturę: sadistic.pl/sadisticpl-wrzuta-20-vt31426.htm
Jeśli nie będziesz wiedział jak usunąć konto, służę pomocą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów