📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Próba 127328902.Synek napierdalaj bo mi się telefon rozładowuje...
@ ulthart
Jeśli byłoby tyle prób, to mały miałby 80 lat i ćwiczyłby od urodzenia...
Zresztą jakie ma znaczenie ile prób? Ważne że zajebiście wyszło!
Jeśli byłoby tyle prób, to mały miałby 80 lat i ćwiczyłby od urodzenia...
Zresztą jakie ma znaczenie ile prób? Ważne że zajebiście wyszło!
może i się dobrze młody zapowiada ale jak pójdzie do szkółki trenować to mu giry połamią, w dupę zerżną i gówno z tego wyjdzie
@donwasyle
akurat szkółki dla dzieciaków mamy dobre. Młodziki Legii na mini turnieju ze 2 lata temu jechali młodą Dorussię czy Ajax aż miło. Problem jest potem, jak trafią pod opiekuńcze skrzydła czerwonego PZPN i zajmują się gwazdorowaniem, a nie treningiem.
akurat szkółki dla dzieciaków mamy dobre. Młodziki Legii na mini turnieju ze 2 lata temu jechali młodą Dorussię czy Ajax aż miło. Problem jest potem, jak trafią pod opiekuńcze skrzydła czerwonego PZPN i zajmują się gwazdorowaniem, a nie treningiem.
Kurwa, jak ja nie lubię małych dzieci.
i kurwa znowu filmik o stosunku szerokości do wysokości 1:3. ja pierdzielę, ludzie, ogarnijcie się naprawdę, żeby takie filmiki kręcić? i czym się takie coś kręci? nie ma chyba na świecie tak zjebanych kamer;/
jebie mnie format ale wiem, że jest już teraz lepszy niż wszystkie nasze reprezentacje i liga od 2000r
Remi sie synka dorobil?
Celniej kopie, niż 95% polskich piłkarzy
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Sweetastic.pl
Nie widze by wpadl do tego pojemnika / niczego nawet odrobine sadystycznego lub okraszonego czarnym humorem, wiec co tutaj robi ten filmik ?
Nie widze by wpadl do tego pojemnika / niczego nawet odrobine sadystycznego lub okraszonego czarnym humorem, wiec co tutaj robi ten filmik ?
@ Eth, ja widzę natomiast u Ciebie 0 tematów i całe 3 chujowe zresztą posty... Więc pytam się co tu robisz do chuja jeśli nie odpowiada Ci treść serwisu? Zmień portal albo zacznij rozwijać to forum w takim kierunku, jaki preferujesz. Proste, prawda?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów