📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kto se nie wsadzał w dupe pada od ps2 albo na kutasa niech pierwszy rzuci kamieniem
szczupak123 napisał/a:
Kto se nie wsadzał w dupe pada od ps2 albo na kutasa niech pierwszy rzuci kamieniem
rzucam bo nie miałem (i nie mam) ps2 ani żadnej innej konsoli
toad na prawdę mi szkoda z twojego powodu.. Pewnie zamiast pograć w coś musiałeś w piwnicy cebule i ziemniaki po ciemku szukać na obiad i Cie przypadkiem rodzice tam zamykali na tydzien...
kosioraldo napisał/a:
toad na prawdę mi szkoda z twojego powodu.. Pewnie zamiast pograć w coś musiałeś w piwnicy cebule i ziemniaki po ciemku szukać na obiad i Cie przypadkiem rodzice tam zamykali na tydzien...
Miałem Amigę 500 (lepiej nie pytać ile joysticków się połamało) a następnie PC, konsole jakoś mi nie podchodziły. Na innych sprzętach grałem okazjonalnie począwszy od tzw. gier telewizyjnych, nintendo, gameboy, ps one, itd.
Głównie schodziłem do piwnicy po ziemniaki i ewentualnie jakiś kompot do obiadu
Jak można płacić za udawany seks,mając obok laskę z dwiema dziurami do przelecenia??
No kurwa dureń...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów